Γενικά

Επιστολή στον Καρούσο για κυκλοφοριακή συμφόρηση στα φώτα τροχαίας στον Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού

Ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου και οι Κοινοτάρχες Κιτίου Σάββας Ταντής, Περβολιών Κώστας Τίγγης και Τερσεφάνου Νέστορας Μιχαήλ απέστειλαν επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο για το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρείται στα φώτα τροχαίας στη συμβολή της Λεωφόρου Μακαρίου Γ` με την οδό Ελευθερίας στον Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Όπως αναφέρουν στην επιστολή, το πρόβλημα παρατηρείται καθημερινά στο κομβικό αυτό σημείο, το οποίο συνδέει την περιοχή με τους αυτοκινητόδρομους Α3 και Α5.

Το φαινόμενο αυτό, αναφέρει ο Δήμαρχος και οι Κοινοτάρχες, χρόνο με χρόνο αυξάνεται, αφού η περιοχή βρίσκεται υπό συνεχή ανάπτυξη, ταλαιπωρεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο το πρόβλημα οξύνεται για το λόγο ότι η περιοχή δέχεται πολλούς επισκέπτες στο παραλιακό μέτωπο.

Ο Δήμαρχος και οι Κοινοτάρχες μέσα από την επιστολή καλούν τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Σχετικά νέα

X
Translate »