Δελτία Τύπου

Επίσκεψη Υφυπουργού Τουρισμού στη Λάρνακα

Επίσκεψη στο Γραφείο Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Λάρνακας ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τη δυναμική εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού Τουρισμού που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Λάρνακας, η οποία τρέχει με επιτυχία από τις αρχές του μήνα. Αναφορά έγινε και στις καινούργιες νέες ξενοδοχειακές μονάδες στο κέντρο της πόλης καθώς και στις νέες τουριστικές επενδυτικές ευρύτερα.

Παράλληλα, τον ενημέρωσε για την υφιστάμενη ροή τουρισμού στην πόλη καθώς και για την καθημερινή κίνηση στις παραλίες της Λάρνακας, η οποία λόγω της περιορισμένων πτήσεων, συγκριτικά με την περσινή χρονιά παρατηρείται αρκετή μειωμένη. Επίσης, του επεξήγησε τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζονται στα κρεβατάκια και ομπρέλες, τις αποστάσεις που τηρούνται μεταξύ των ξαπλώστρων θαλάσσης αλλά και στο πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα ενοικίασης τους, το οποίο ο Δήμος Λάρνακας εφαρμόζει με επιτυχία, τα τελευταία χρόνια.

Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Λάρνακα ολόχρονα όσον αφορά τον τουρισμό και κατ’ επέκταση στην προσέλκυση επενδύσεων σε τουριστικές μονάδες καθότι μπορούν να είναι σε λειτουργία κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Επίσης, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα του  ηλεκτρονικού σύστηματος ενοικίασης κρεβατιών θαλάσσης και ανάφερε ότι μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα αναφοράς και για τις άλλες πόλεις.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στις παραλίες Φοινικουδων και Μακένζυ όπου και επεξηγήθηκε στην πράξη το ηλεκτρονικό σύστημα ενοικίασης κρεβατιών άλλα και ο τρόπος απολύμανσής τους.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »