ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη Προέδρου Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) στην περιοχή όπου εκτελείται η κατασκευή του Αντλιοστασίου S9, του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού Έργου της Λάρνακας.

Επιτόπου επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 στις 8:00 π.μ. στο υπό κατασκευή αντιπλημμυρικό Έργο S9 από τον Πρόεδρο του ΣΑΛ κ. Ανδρέα Βύρα και το Γενικό Διευθυντή του ΣΑΛ κ. Άγγελο Χατζηχαραλάμπους. Κατά την επίσκεψη τους συζήτησαν με εκπροσώπους του Εργολάβου, για την πρόοδο του Έργου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το αντλιοστάσιο, οι καταθλιπτικοί αγωγοί και η κατασκευή δικτύου (μέρος) ολοκληρώθηκαν αρχές Φεβρουαρίου 2021 και αναμένεται η παραλαβή τους. Το υπολειπόμενο δίκτυο (30 περίπου μέτρα) υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η αξία του Έργου ανέρχεται στα €6.930.000,00 και περιλαμβάνει κατασκευαστικές εργασίες αγωγών όμβριων υδάτων στις οδούς Πετράκη Κυπριανού, Ευβοίας, Προδρόμου, Πατρών, Πριάμου, Ελευσίνος, Αναγεννήσεως, Πλαταιών, Πατρικίου Λουμούμπα, Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου ΙΙ, Λεοντίου Μαχαιρά, Αγίου Δημητρίου και Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου.

Σχετικά νέα

X
Translate »