Γενικά

Επίσκεψη Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού στο λιμάνι της Λάρνακας (βίντεο)(

Το λιμάνι της Λάρνακας επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τους βουλευτές κ. Αννίτα Δημητρίου, κ. Ζαχαρία Ζαχαρίου, τον Επαρχιακό Γραμματέα και μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας Λάρνακας, στην παρουσία του Προέδρου της Αρχής Λιμένων κ. Πέτρου Κρασά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Νεοφύτου τόνισε τα εξής:

«Σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαστε εδώ στο λιμάνι της Λάρνακας. Ένα αίτημα 30 χρόνων και για το οποίο ξεκίνησαν διαδικασίες από το 2000, ανακοινώθηκε και θα γίνει πράξη με την απόφαση της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη για τη συμφωνία με τους επενδυτές. Τους επόμενους μήνες σε αυτή την περιοχή θα μετακινηθούν και οι δεξαμενές πετρελαιοειδών. Ακόμα ένα αίτημα δεκαετιών των δημοτών της Λάρνακας. Από τα λόγια στις πράξεις.

Η Λάρνακα αλλάζει με τις καθοριστικές και ουσιαστικές αποφάσεις της κυβέρνησης μας. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους πολίτες της Λάρνακας. Στους επόμενους μήνες, στα επόμενα χρόνια η Λάρνακα αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό το οφείλαμε γιατί η Λάρνακα μπορεί να προσθέσει αξία στο κυπριακό προϊόν και να δημιουργήσει συνθήκες περαιτέρω οικονομικής ανάπτυξης. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους βουλευτές, την επαρχιακή γραμματεία, τον επαρχιακό γραμματέα, τη νεολαία, τους δημοτικούς συμβούλους. Όλους αυτούς που ήταν στην πρώτη γραμμή εδώ και δεκαετίες για να γίνει σήμερα πράξη αυτό το αίτημα δεκαετιών των Λαρνακέων. Οι μέρες ανατέλλουν καλύτερες για τη Λάρνακα».

 

16/2/2020

Σχετικά νέα

X
Translate »