Κοινωνία

Επίσκεψη ομίλων Ιντερακτ, Ροταρακτ και Ρόταρυ στο σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα

Ο όμιλος Ιντερακτ Λάρνακα, ο Ροταριανός όμιλος Λάρνακας και ο Όμιλος Ροταρακτ Λάρνακα Κίτιον ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί την Δευτέρα 04/12 επισκέφθηκαν το ειδικό σχολείο Αγίου Σπυριδωνα και παρέδωσαν στην διεύθυνση παραμύθια τα οποία αγοράσθηκαν με πόσο το οποίο μαζεύτηκε από προηγούμενες δράσεις τον ομίλων. Εκτός αυτού, οι εθελοντές συμπεριλήφθηκαν στην φύτευση ματσικόριδον σε γλαστράκια μαζί με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, για οικονομική στήριξη του σχολειου.

 

Οι Ροταριανοί όμιλοι, όπως και οι όμιλοι ροταρακτ και ιντερακτ στηρίζουν αέναος το Ειδικό σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα στην Λάρνακα τους οποίους συνδέει μια μακροχρόνια φιλία και συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση του σχολείου και ιδιαίτερα στην διευθύντρια Κα Αντιγονη Μιχάηλ για την εξαιρετική συνεργασία όπως και την κα Μαρία Ψιλόλυχνου εκπαιδευτικό στο σχολείο για την πρόσκληση της. Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο ενδεδειγμένος διοικητής της ροταριανης περιφέρειας 2452, κ. Πήτερ Αστζιάν.

 

Το Ρόταρυ είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών ηγετών που είναι αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση των πιο πιεστικών ανθρωπιστικών προκλήσεων στον κόσμο. Το Ρόταρυ συνδέει 1,4 εκατομμύρια μέλη των πέραν των 46.000 Ροταριανών Ομίλων σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές. Το έργο τους βελτιώνει ζωές τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με την παροχή βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη στις δικές τους κοινότητες μέχρι την προσπάθεια για έναν κόσμο χωρίς πολιομυελίτιδα. 

May be an image of 8 people

May be an image of 4 people and people smiling

May be an image of 11 people and people smiling

May be an image of 2 people

 

May be an image of 2 people and hospital

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »