Όμορφα της Πόλης

Επισκεψη Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Β –Μιχαλάκης Παρίδης στα πλαίσια της Εβδομάδας Δικαιωμάτων του παιδιού

Το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Β –Μιχαλάκης Παρίδης στα πλαίσια της Εβδομάδας Δικαιωμάτων του παιδιού φιλοξένησε στο σχολείο σήμερα (25/11/2022) τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

No description available.

Με σύνθημα «Έλα να πάμε με την αγάπη πιο πάνω» το σχολείο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γονέων διοργάνωσε συλλογή τροφίμων , τα οποία θα διανεμηθούν τόσο σε οικογένειες του σχολείου όσο και σε άλλες φιλανθρωπικές δομές. Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων όλων προϋποθέτει την προσφορά.

Τα παιδιά του σχολείου με ενθουσιασμό εργάστηκαν, για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα σε συμμαθητές τους να χαμογελάσουν.
Με την καθοδήγηση των δασκάλων τους και της διευθύντριας τους κα. Μαρία Πιερίδου Σιημητρά φιλοτέχνησαν την αφίσα της εκστρατείας και το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο παραλαμβάνοντας τα τρόφιμα μοίρασε στα τμήματα του σχολείου τα χρυσά εισιτήρια για τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

No description available.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παράδοση των τροφίμων στην πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων κα Χριστιάνα Πέτρου Μιλή, τα παιδιά τραγούδησαν, συζήτησαν με τον καλλιτέχνη και τον συνόδευσαν σε τραγούδια του. Το σχολείο γέμισε μελωδία και αγάπη.

Τόσο το προσωπικό του σχολείου όσο και ο Σύνδεσμος Γονέων εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά και στην κα Θέκλα Κυριάκου που φρόντισε τις λεπτομέρειες της πετυχημένης αυτής εκδήλωσης.

 

No description available.

No description available.

Σχετικά νέα

X
Translate »