Αθλητικά Νέα

Επίσημο: Παρελθόν ο Πάμπος Χριστοδούλου

Παρελθόν κι επίσημως αποτελεί από τη Νέα Σαλαμίνα ο Πάμπος Χριστοδούλου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αμμοχώστου. «Σε καμία περίπτωση η αποχώρηση του δεν έχει να κάνει με τις προπονητικές του ικανότητες», σημειώνουν στην ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι». Ως φαβορί για να τον διαδεχθεί, προβάρει ο Σάββας Διαμανού.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Αλλαγή και στη θέση και του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου.

Σε καμία περίπτωση η αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου δεν έχει να κάνει με τις προπονητικές του ικανότητες η με την αξία του σαν προπονητής αλλά με τις αντίξοες συνθήκες που κλήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντα του.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου αποχωρεί σαν φίλος από το σωματείο μας και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Μαζί με τον Πάμπο Χριστοδούλου αποχωρεί και το προπονητικό επιτελείο, ο βοηθός προπονητής Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο γυμναστής Αλέξης Περικλέους και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντρέας Μαυρής τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας.

Από σήμερα γενικός αρχηγός της ομάδας αναλαμβάνει ο Μιχάλης Μελεμενής καθώς αποχωρεί από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

 

Σχετικά νέα

X
Translate »