Επιχειρήσεις

Επαναλειτουργεί σήμερα το ψητοπωλείο ”Το Γλέντι των Γεύσεων”

Τις πόρτες του ανοίγει από σήμερα Τρίτη 23/08 το Ψητοπωλείο ”Το Γλέντι των Γεύσεων” μετά την απώλεια του ιδιοκτήτη του Ευθύμιου Κερτεπενέ.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το κατάστημα επαναλειτουργεί σήμερα κανονικά παρέχοντας τις υπηρεσίες του τόσο στο ψητοπωλείο όσο και στο catering. Η ομάδα του καταστήματος συνεχίζει κανονικά. Το γλέντι των γεύσεων αποτελεί μια ποιοτική επιλογή για σπιτικό φαγητό στην πόλη μας. Η επιχείρηση που βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Φανερωμένης (λίγο μετά το φούρνο Ζορμπάς) εδώ και 4 χρόνια και ικανοποιεί καθημερινά αρκετούς Λαρνακείς με τις ποιοτικές γευστικές απολαύσεις που προσφέρει.

May be an image of kitchen and text that says "γλέντι γεύσεων #takeaway #delivery T foody"

 

Μπορείς να γλεντήσεις τις γέυσεις στο κατάστημα ή στο σπίτι

Το κατάστημα προσφέρει dine in επιλογή για όσους επιλέξουν να απολαύσουν το γεύμα τους στο κατάστημα. Ένας όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με θέα τη λεωφόρο Φανερωμένης σας περιμένει. Για όσους πάλι δεν μπορείτε να περάσετε είτε για take away είτε για dine in υπάρχει η επιλογή για delivery τόσο με απευθείας επικοινωνία στο κατάστημα όσο και μέσω FOODY.

 

May be an image of food and text that says "Το κλέφτικο της Κυριακής T foody #takeaway #delivery γλέντι γεύσεων"

 

 

Το κότοπουλο λεμονάτο αποτελεί το highlight του καταστήματος

Το κατάστημα προσφέρει πολλές επιλογές σε καλό, σπιτικό φαγητό όμως αναμφίβολα αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το κοτόπουλο λεμονάτο.

Μια γεμάτη μερίδα από φρέσκο κοτόπουλο συνοδευόμενο με σαλάτα, ελληνική πίτα και πατάτες σε κάνει να συνδεθείς αμέσως με το κατάστημα.

DSC00188 (Small) DSC00338 (Small)

 

Επιλογές για vegan, άθλητές και άτομα με διατροφή

Φυσικά για αυτούς που δεν έχουν το κρέας στη διατροφή τους, υπάρχει μια πλοιάδα επιλογών σε όσπρια , ψάρι τα οποία εξίσου ικανοποιούν κια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

DSC00252 (Small) DSC00320 (Small)

May be an image of food, indoor and text that says "Μαγειρευτά στο πιάτο σας T foody #takeaway #delivery γλέντι γεύσεων"

May be an image of food and text that says "#takeaway #delivery γλέντι γεύσεων foody Υγιεινά, καθημερινά στο πιάτο σας"

 

Η είσοδος στο Catering

Η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό πελατολόγιο για το Γλέντι των Γεύσεων. Η υπηρεσία catering δημιουργήθηκε με σεβασμό στις μοναδικές στιγμές. Η υπηρεσία ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και σήμερα το κατάστημα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering και έχει κάνει μια δυνατή είσοδο στο συγκεκριμένο τομέα χτίζοντας σιγά σιγά το όνομά του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του καταστήματος μπορείτε να επικοινωνείτε στο 24 815544 ή στη σελίδα του καταστήματος στο facebook 

May be an image of 1 person, drink and text that says "Ζήστε τις στιγμές CATERING γλέντι γεύσεων"

DSC09521 (Small) DSC09513 (Small) DSC09508 (Small) DSC09504 (Small) DSC09533 (Small) DSC09510 (Small)

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »