Γενική Επικαιρότητα

Ενημερωτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο με Θέμα: «Η Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κατά τη συγγραφή και υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων»

O Οργανισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων, ο οποίος αποτελεί το Εθνικό Σημείο Επαφής για τα ευρωπαϊκά προγράμματα «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» (CERV) και «Δημιουργική Ευρώπη» διοργανώνει Ενημερωτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο με Θέμα: «Η Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κατά τη συγγραφή και υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων» με στόχο την υποστήριξη των δικαιούχων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022,11:00πμ – 12:30μμ

Γλώσσα: Ελληνική

Για δωρεάν εγγραφή: https://forms.gle/dLrG8oUwisML3BAN6

Μέσω της πλατφόρμας ZOOM

 

Το εργαστήριο, θα φιλοξενήσει τον εμπειρογνώμονα κύριο Κυριάκο Δημητρίου και στοχεύει να:

  • βοηθήσει τους δικαιούχους των ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων να κατανοήσουν την οριζόντια προτεραιότητα που αφορά το πλαίσιο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία ενδείκνυται να προωθείται σε όλες τις προτάσεις.
  • ενδυναμώσει τις δεξιότητές των αιτητών έτσι ώστε να συμμορφωθούν και να προωθήσουν τη θεματική «Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα»,  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προτάσεις τους, με στόχο οι αιτήσεις τους να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

 

Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν φορείς σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους φορείς να δηλώσουν συμμετοχή για ενημέρωσή τους.

Ο Οργανισμός θα είναι στη διάθεση όλων των δικαιούχων οι οποίοι χρειάζονται ενίσχυση με τη συγγραφή προτάσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΕΠΠΣ: https://www.epcr.org.cy/post/webinar-gdpr-2022

 

Σχετικά νέα

X
Translate »