Επιχειρήσεις

Ένα νέο boutique hotel έρχεται στη Λάρνακα

Πηγή: inbusiness.com.cy

Με μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα πρόκειται να εμπλουτιστεί η Λάρνακα και συγκεκριμένα με το «Salt Lake Boutique», αφού έλαβε το «πράσινο φως» για ανέγερση από το Τμήμα Περιβάλλοντος.

Το νέο ξενοδοχείο, δυναμικότητας 72 κλινών, θα αναπτυχθεί στον Δήμο Δρομολαξιάς-Μενεού.

Σύμφωνα με τη μελέτη επιπτώσεων στο περιβάλλον που κατατέθηκε, η προτεινόμενη τουριστική / ξενοδοχειακή ανάπτυξη έχει ως στόχο, μέσα από την λειτουργία της, τη φιλοξενία των χρηστών, σε συνδυασμό με την άνετη διαμονή τους, καθώς και την παροχή υπηρεσιών σ’ αυτούς.

Ως εκ τούτου, με την υλοποίηση της προτεινόμενης ανάπτυξης, επιδιώκεται ο εμπλουτισμός των οικονομικών δυνατοτήτων της ευρύτερης περιοχής και η ενδυνάμωση του κοινωνικού, οικονομικού και τουριστικού χαρακτήρα της, με την προσέλκυση τουρισμού, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

ΛΑΡΝΑΚΑ 2

 

Τι θα περιλαμβάνει

Με συνολικό εμβαδόν 3 510 τ.μ., η προτεινόμενη ανάπτυξη θα περιλαμβάνει 36 δωμάτια, ενώ η δυναμικότητά της θα ανέρχεται στις 72 κλίνες.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα αποτελείται από ισόγειο χώρο, μεσοπάτωμα, τρείς ορόφους και roof garden.

ΛΑΡΝΑΚΑ 1

Ειδικότερα, θα περιλαμβάνει lobby/χώρο υποδοχής, bar εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εστιατόρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κουζίνες, γραφεία, εξωτερική πισίνα,  δωμάτιο Jaccuzie και άλλους χώρους και υπηρεσίες.

Θα περιλαμβάνει επίσης, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 14 θέσεων στο ισόγειο, εκ των οποίων οι δύο για χρήση από ΑμεΑ.

 

Αναλυτικότερα:

Σχετικά νέα

X
Translate »