Όμορφα της Πόλης

Ένα ιστορικό «μπακάλικο της γειτονιάς»……

Πηγή: skalatimes.com

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Υπάρχουν κάποια supermarket που όταν πάμε μας απευθύνονται με το μικρό μας όνομα και μας ρωτάνε για τα δικά μας καθημερινά προβλήματα και νέα. Μπακάλικα που όταν τα επισκεφτείς νιώθεις πως πας σε ένα φιλικό πρόσωπo, αυτά είναι τα γνωστά ως «μπακάλικα της γειτονιάς».

Το μπακάλικο στην οδό Ιωάννη Χακκέτ, στη Λάρνακα, μεταξύ περιοχής «Σταυροδρόμι» και «Δροσιάς», ανήκει στην κυρία Άννα εδώ και 37 περίπου χρόνια.
Πριν όμως περάσει στην ιδιοκτησία της, το μπακάλικο προϋπήρχε με άλλους ιδιοκτήτες.
«Μπορεί εμείς να είμαστε εδώ τα τελευταία 37 περίπου χρόνια, αλλά πριν από εμάς υπήρχε το supermarket αυτό και ανήκε στον “Παρσών”, ο οποίος μετά από εδώ μετακόμισε στο κέντρο της πόλης, στην Ερμού. Ήταν το supermarket της Λάρνακας! Πρόκειται σίγουρα για ένα ιστορικό supermarket», λέει στο SkalaTimes η φιλική ιδιοκτήτρια.

Σε ερώτηση πως κρατιέται ακόμη ένα μικρό supermarket, ένα μικρό «μπακάλικο της γειτονιάς» η κυρία Άννα απάντησε στο SkalaTimes: «Πιστεύω πως ρόλο παίζουν και οι σχέσεις που έχουμε με τους πελάτες μας, οι φιλικές σχέσεις που έχουμε, η καθημερινή φιλική σχέση, όλα αυτά κάνουν τον πελάτη να νιώθει πως πάει σε ένα φιλικό του πρόσωπο, είναι διαφορετικό σίγουρα απ’ ότι στις μεγάλες υπεραγορές».

Πολύ πιθανόν σε λίγα χρόνια να χαθούν τα «μπακάλικα της γειτονιάς», αλλά όσο υπάρχουν θα αποτελούν μια όμορφη εικόνα, που θα θυμίζει μια άλλη ωραία εποχή.

Σχετικά νέα

X
Translate »