ΠΡΟΣΩΠΑ

Έκπληξη αποτέλεσε το απόλυτο «20» για την Κυριακή από τη Λάρνακα

Πηγή: alphanews.live

Έκπληξη για το απόλυτο «20» που κατάφερε να πετύχει στις Παγκύπριες Εξετάσεις, εξέφρασε η Κυριακή Μαούρη από τη Λάρνακα, η οποία εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, η Κυριακή δήλωσε ενθουσιασμένη, παρόλο που, όπως είπε, γνώριζε ότι τα είχε πάει καλά στις εξετάσεις. Έκανε λόγο για μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς πέραν από το σχολείο, έπρεπε να πηγαίνει και στο φροντιστήριο τα απογεύματα. Το διάβασμα, είπε, αυξανόταν όσο πλησίαζαν οι εξετάσεις, αφού οι μαθητές έπρεπε να ανταπεξέλθουν, τόσο στις Παγκύπριες Εξετάσεις, όσο και στις εξετάσεις τετραμήνων.

Τεράστια περηφάνια και ικανοποίηση εξέφρασε και η μητέρα της Κυριακής, Ελένη Ανδρέου, η οποία, όπως είπε, περίμενε την επιτυχία της κόρης της, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν οργανωμένη, ψύχραιμη και προσηλωμένη στον στόχο της.

Καταλήγοντας, η κ. Ανδρέου ευχαρίστησε τους καθηγητές για τη βοήθειά τους, επισημαίνοντας ότι η οικογένεια της Κυριακής θα συνεχίσει να είναι το στήριγμά της και σε ό,τι κάνει στο μέλλον.

Σχετικά νέα

X
Translate »