Γενικά

Εκπαίδευση στελεχών ΕΦ στη διαχείριση καυσίμων στις εγκαταστάσεις της VTTV

Στελέχη της Εθνικής Φρουράς εκπαιδεύτηκαν πάνω σε θέματα διαχείρισης καυσίμων στις εγκαταστάσεις της VTTV. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Διαχείρισης/Αποθήκευσης Καυσίμων και Λιπαντικών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκαν, για δεύτερη χρονιά, επισκέψεις στελεχών της Εθνικής Φρουράς στο τερματικό αποθήκευσης και διαχείρισης πετρελαιοειδών της VTTV.

«Τα στελέχη παρακολούθησαν αρχικά μια σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και στη συνέχεια διάλεξη με θέμα ‘Προηγμένα Θέματα Καυσίμων – Ποιότητα, Διαχείριση’ από τον Λάμπρο Κυρλιτσιά, Operations Manager της VΤTV» προστίθεται.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της VTTV και ενημερώθηκαν εκτενώς αναφορικά με τη διαχείριση/αποθήκευση καυσίμων.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας και απευθύνεται σε στελέχη που υπηρετούν σε αρμόδια γραφεία των Σωμάτων που σχετίζονται με καύσιμα, λιπαντικά, γράσα και άλλα, συμπληρώνεται.

Ο Θάνος Πατρίκης, Γενικός Διευθυντής της VTTV χαρακτήρισε «αξιόλογη πρωτοβουλία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ» και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι «αποτελούμε για δεύτερη χρονιά κομμάτι του, έχοντας την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε πολύτιμη γνώση γύρω από την ποιότητα, αποθήκευση και διαχείριση καυσίμων στα αρμόδια στελέχη της Εθνικής Φρουράς».

Σχετικά νέα

X
Translate »