Πολιτιστικά

Εκδηλώσεις στην Αραδίππου με την ευκαιρία της πανήγυρις του πολιούχου Αποστόλου Λουκά

Μια από τις κορυφαίες στιγμές των φετινών πολιτιστικών της δρώμενων ετοιμάζεται να ζήσει η Αραδίππου. Με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου Αγίου της πόλης, Αποστόλου Λουκά, ο Δήμος Αραδίππου θα πραγματοποιήσει διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  17 Οκτωβρίου 2021 και  ώρα 8.15 μ.μ., στον Δημοτικό Χώρο στάθμευσης δίπλα από την Ελληνική Τράπεζα.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα κηρύξει ο κος Κορνήλιος Κορνηλίου,  Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών. Στη λαογραφική εκδήλωση θα παρουσιαστεί μια παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση από τον Π.Ο. ΑΡΑΔΙΠΠΟ, ενώ στον χώρο θα λειτουργήσουν εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών και επαγγελμάτων, καθώς επίσης και εργαστήρια επίδειξης παραδοσιακών εδεσμάτων.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν την επόμενη μέρα Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, η ώρα 7.45 μ.μ. στον ίδιο χώρο με μια  καλλιτεχνική  εκδήλωση με τον καταξιωμένο ΄Ελληνα ερμηνευτή Παντελή Θαλασσινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις, αλλά θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη SafePass τόσο στον χώρο του φεστιβάλ όσο και στον χώρο έκθεσης των πλανοδιοπωλών.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και τα πρωτοκόλλα του Υπουργείου Υγείας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τις δύο μέρες των εκδηλώσεων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά νέα

X
Translate »