Όμορφα της Πόλης

Εικόνες-Βίντεο: Δελφίνια βολτάρουν στην παραλία Μακένζι!

Δείτε τις μαγικές εικόνες και το βίντεο με τα δελφίνια να βολτάρουν στο Μακένζι την ώρα της Ανατολής!

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μπροστά σε ένα πανέμορφο θέαμα βρέθηκαν το πρωί, οι λάτρεις της παραλίας Μακένζι, αφού έπεσαν πάνω σε ένα μικρό κοπάδι δελφίνια που έκανε βόλτες ανοιχτά του κόλπου της Λάρνακας.

Όπως ανάφερε στο dialogos.com.cy, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, Μάριος Κουκουμάς ο οποίος μας παραχώρησε τις φωτογραφίες, τα δελφίνια «έπαιζαν» για αρκετή ώρα με τη βάρκα και την ακολουθούσαν κατά τη διαδρομή της στα ανοιχτά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δελφίνια εμφανίζονται στην περιοχή, μας είπε ο κ. Κουκουμάς, ειδικά τέτοια εποχή ενώ δεν διστάζουν να πλησιάσουν ανθρώπους καθότι είναι αρκετά φιλικά και κοινωνικά ζώα.


Μοναδική εμπειρία

Αξίζει αν σημειωθεί πως η παραλία Μακένζι εξελίσσεται σε πόλο έλξης εκατοντάδων φανατικών των water sports με δεκάδες άτομα να ξυπνούν χαράματα καθημερινά, προκειμένου να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο νερό κάνοντας σανίδα (SUP) και βλέποντας την ανατολή του ήλιου στο νερό. Ο ήσυχος κόλπος της Λάρνακας, η εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τα «καλά» νερά, είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τη θάλασσα και τα water sports ενώ σε συνδυασμό με τη διέλευση των αεροπλάνων «πάνω από τα κεφάλια» των λουόμενων, κάνουν την παραλία Μακένζι, μια από τις ομορφότερες του νησιού.

Δελφίνια το χάραμα!!Άλλο να την ζείς, άλλο να την χαίρεσαι!!Credits: Andreas Chimonides & Bafaloukos Iakovos#visitlarnaka #tosokontatosapolla

Gepostet von Marios A. Koukoumas am Freitag, 3. Juli 2020

Πηγή: Διάλογος

Σχετικά νέα

X
Translate »