Γενικά

Έφεδροι Στρατονόμοι Λάρνακας: Τίμησαν το Δήμαρχο Λάρνακας

Ο Δήμαρχος Λαρνακας κ.Ανδρέας Βύρας μετά από πρόσκληση του Παγκύπριου Συνδέσμου Στρατονόμων, παρευρέθηκε χτες βράδυ στα ΚΑΑΥ, στην τελετή παράδοσης τιμητικών διπλωμάτων στους Εφέδρους ΣΝ κλιμακίου Λάρνακας, για τη συμμετοχή τους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Κατα την τελετή ο Δήμαρχος έτυχε ενημέρωσης για την οργάνωση του τοπικού κλιμακίου, το οποίο πρωτοστάτησε στη σύσταση ουλαμού παρελάσεως πριν από 2 χρόνια σε Παγκύπριο επίπεδο, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για άλλες οι οποίες ακολούθησαν.
Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου για την πρόσκληση, αλλά και τους συμπολίτες μας Εφέδρους προσκαλώντας τους παράλληλα σε κοινωνικές δράσεις του Δήμου Λάρνακας.
Από την πλευρά του συνδέσμου ο αναπληρωτής Πρόεδρος Π.Σ.Α.ΣΝ, κος Χρίστος Νεοφύτου ανέφερε πως ο ουλαμό Λάρνακας αποτελεί ένα παράδειγμα και είναι τιμή για τη Λάρνακα, το γεγονός ότι η πρωτοβουλία ξεκίνησε απ’ εδώ. Ως κλιμάκιο Λάρνακας, ανέφερε, ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για πιο ενεργή εμπλοκή σε δράσεις στην πόλη της Λάρνακας.
Παρών στην εκδήλωση ήτα επίσης ο Βουλευτής Αμμοχώστου Γιώργος Κάρουλλας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και ο Ταξίαρχος της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, οι οποίοι τιμήθηκαν εξίσου με τιμητικές πλακέτες. Τιμητική πλακέτα έλαβε επισης και ο διμοιρίτης του κλιμακίου κος Όμηρος Ομήρου ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα για τη δημιουργία του ουλαμού παρελάσεως.
Το κλιμάκιο Λάρνακας πρωτοστάτησε Παγκύπρια, με τη σύσταση ουλαμού παρελάσεως πριν από 2 χρόνια, δηλώνοντας παρών σε τοπική παρέλαση για πρώτη φορά,αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για άλλες πόλεις και επαρχίες οι οποίες ακολούθησαν την επόμενη χρονιά. 

Σχετικά νέα

X
Translate »