Αθλητικά Νέα

«Δύσκολο να μείνει ο Τιμούρ, γιατί κάπου νιώθει πικραμένος και απογοητευμένος»

Για την κλήρωση με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τον Τιμούρ Κετσπάγια, αναφέρθηκε το πρώην μέλος της ομάδας της Αμμοχώστου, Μιχάλης Στεργίδης, σε δηλώσεις  που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

«Στο Κύπελλο παίζει ρόλο και η τύχη, πάντως οι ομάδες που είναι στην ημιτελική φάση είναι σχεδόν ισοδύναμες. Είχαμε τα φόντα να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους. Ο εχθρός της Ανόρθωσης είναι η ατυχία. Όσο βελτιωνόμασταν τόσο πιο άτυχοι ήμασταν, πρέπει να κάνουμε αγιασμό. Στα τελευταία δύο ματς χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Είναι μία καταδρομή που θα τελειώσει. Η ΑΕΛ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, παίξαμε όμως καλύτερα και χάσαμε. Δεχόμαστε εύκολα γκολ και δύσκολα σκοράρουμε. Μας κατατρέχει ατυχία και ελπίζουμε να σταματήσει και να μην συνεχιστεί και στο Κύπελλο. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει καμία ελπίδα χωρίς το Κύπελλο αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς. Εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα καθώς το ΑΠΟΕΛ έχει τα χάλια του. Ελπίζουμε να πάρουμε το Κύπελλο να σταματήσει και η μουρμούρα. Η Ανόρθωση διεκδικούσε το πρωτάθλημα, τώρα το Κύπελλο, κάποιοι αμφισβητούν τους παίκτες και τον προπονητή. Η ομάδα χρειάζεται και τύχη και λεφτά. Το μπάτζετ της Ανόρθωσης είναι το πιο χαμηλό από τις πρώτες ομάδες».

Για τον Τιμούρ και τη δήλωση του ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι και του χρόνου στην Ανόρθωση, ο κ. Στεργίδης είπε ότι «δεν είμαι εκεί και δεν μπορώ να κρίνω αλλά νομίζω το Συμβούλιο πρέπει να πλησιάσει περισσότερο την ομάδα να δει τα προβλήματα να μάθουν γιατί λέει όσα λέει ο προπονητής. Όσο αφήνουν τα προβλήματα, θα μεγαλώνουν. Η Ανόρθωση είναι στον αυτόματο πιλότο. Δεν μπορώ να κρίνω την διοίκηση αλλά νομίζω πρέπει να πλησιάσει περισσότερο ο ένας τον άλλον. Υπάρχει θέμα επικοινωνίας και είναι εύκολο να λυθεί, το οικονομικό είναι δύσκολο. Αν κατακτήσουμε το Κύπελλο θα αλλάξουν όλα αν όχι δύσκολα βλέπω να μένει ο Τιμούρ καθώς θα ξεκινήσουν τα μουρμουρητά να μεγαλώνουν. Η Ανόρθωση δύο χρόνια πρωταγωνιστεί και πάλι μιλάνε για τον Τιμούρ. Όταν θα έρθει κάποιος άλλος και δεν ξεκινήσει καλά θα τον διώξουμε γιατί στην Κύπρο αλλάζουμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.

Παράλληλα ανέφερε ότι «πρέπει να μιλήσουν με τον Τιμούρ αυτή την εβδομάδα και να του πουν ότι θέλουν να μείνει πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, όχι να περιμένουν να δουν αν θα πάρει το Κύπελλο και μετά να μιλήσουν. Πρέπει να του πουν αν τον θέλουν και να του δώσουν συμβόλαιο. Πρέπει να τα βρουν αν θέλουν να μείνει αλλά θεωρώ είναι δύσκολο να μείνει ο Τιμούρ γιατί κάπου νιώθει πικραμένος και απογοητευμένος. Ο κύριος Πουλλαϊδης ενισχύει οικονομικά την ομάδα όμως θεωρώ ότι χρειάζεται να ενισχύσει και τους ανθρώπους που είναι γύρω του. Οι περισσότεροι Ανορθωσιάτες δεν ξέρουν ποιοι είναι στο Συμβούλιο, μόνο τον Ευγένιο Χαμπουλλά ξέρουνε. Εγώ κάνω ότι μπορώ για να μείνει αλλά έχει και αυτός τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ο Τιμούρ είναι λαχείο για την Ανόρθωση».

Σχετικά νέα

X
Translate »