Αθλητικά Νέα

Dunks 3v3 Larnaka Beach Basket Tournament στη μνήμη της Χρύσως Βιολάρη

Στις 24 και 25 Ιουνίου βάζουμε το τρίποντο της αγάπης. Η ιστοσελίδα DUNKS .COM.CY και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, διοργανώνουν το 1ο Τουρνουά 3v3 Beach Basketball αφιερωμένο στη μνήμη της Χρύσως Βιολάρη. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 από τις 17:00-21:00 και Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 από τις 09:00-12:00 και 17:00-21:00, στην παραλία των  Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η εισφορά συμμετοχής ανέρχεται στα 70 ευρώ ανά ομάδα, η οποία θα πληρώνεται κατά την άφιξη της ομάδας στον αγώνα, και με τη συμμετοχή δίνεται δώρο ένα μπλουζάκι διπλής όψης με το λογότυπο της διοργάνωσης. Η διάρκεια του αγώνα θα είναι 2 ημίχρονα των 5 λεπτών με 1 λεπτό διάλειμμα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, σε συνεργασία με το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Λευκωσίας. Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Λάρνακας. Χορηγός επικοινωνίας είναι το ραδιόφωνο ΟΛΑ 97 FM και την οργάνωση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Beyond Entertainment.

Στην εκδήλωση θα πωλούνται φαγητό και ποτό.

Όροι συμμετοχής:

  1. Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται από 5 παίκτες και μπορούν να είναι μεικτές (άντρες και γυναίκες).
  2. Οι παίκτες κάθε ομάδας πρέπει να ανήκουν όλοι στην ίδια ηλικιακή ομάδα από τις επιλογές Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο-Ενήλικες.
  3. Όλοι οι αθλητές κατά την άφιξη τους στον χώρο για τον αγώνα πρέπει να προσκομίζουν δελτίο υγείας ή βεβαίωση από προσωπικό γιατρό.
  4. Σε περίπτωση ανηλίκου απαραίτητη είναι η συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.
  5. Η ώρα έναρξης αγώνα της κάθε ομάδας θα αποστέλλεται στα mail των συμμετεχόντων.
  6. Όλες οι ομάδες πρέπει να είναι στον χώρο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα τους για την διαδικασία εγγραφής.
  7. Οι παίκτες θα ειδοποιηθούν με mail για την μέρα και ώρα του αγώνα τους.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »