Γενικά

Δωρεάν προγράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων από το Κέντρο Παραγωγικότητας – Πληροφορίες για Λάρνακα

Διοργανώνονται στο πλαίσιο του Έργου Προώθησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που αφορά την κατάρτιση ατόμων κάθε ηλικίας

Το Κέντρο Παραγωγικότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ανακοινώνουν την διεξαγωγή προγραμμάτων Ψηφιακών Δεξιοτήτων για το ευρύ κοινό, τα οποία διοργανώνονται στο πλαίσιο του Έργου Προώθησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που αφορά την κατάρτιση ατόμων κάθε ηλικίας.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι για τον μήνα Ιούνιο 2023 έχουν προγραμματιστεί μεταξύ άλλων, σε διάφορες πόλεις, τα προγράμματα για Επεξεργασία Κειμένου – ΜS WORD, Οικονομική Διαχείριση Νοικοκυριού με τη  Χρήση Νέων Τεχνολογιών, Υπολογιστικά Φύλλα MS Excel, Επεξεργασία Κειμένου – ΜS WORD και Εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης.

Επίσης θα προσφέρεται κατάρτιση στα προγράμματα για Οικονομική Διαχείριση Νοικοκυριού με τη Χρήση Νέων Τεχνολογιών, Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διευκρινίζεται ακόμα ότι, τα προγράμματα χρηματοδοτούνται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου και προσφέρονται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας https://www.e-gnosis.gov.cy/training/eskills/(link is external)  ή επικοινωνώντας με τα κατά τόπους Γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα στα τηλέφωνα 22806196, 22806197, 25873588 και 24812350 αντίστοιχα.

ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »