Κοινωνία

Δήμος Αθηένου: ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ – Ο Άγιος Βασίλης να έρθει σε όλα τα παιδάκια

Πλησιάζοντας στις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ο Δήμος Αθηένου, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του Κορωνοϊού που βιώνει ο τόπος μας και ακολουθώντας τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίζονται κατά διαστήματα από το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώνει τον κατ’ αρχήν προγραμματισμό της «Λεωφόρου των Ευχών», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν όταν πλησιάσει η μέρα της εκδήλωσης, νοουμένου ότι το Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας που θα είναι σε ισχύ θα επιτρέπει την πραγματοποίησή της.

Και αυτές τις γιορτινές και άγιες μέρες θα πρέπει να δείξουμε το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο. Όλοι πρέπει και πάλι να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τα παιδιά, που η μοναδική χαρά που νιώθουν όταν ανοίγουν ένα δώρο είναι ανεκτίμητης αξίας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα στηθεί και φέτος από τον Δήμο Αθηένου το «Δεντράκι των Ευχών».

Το «Δεντράκι των Ευχών» θα τοποθετηθεί στον χώρο υποδοχής του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου και στις 19 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη «Λεωφόρο των Ευχών». Θα συγκεντρωθούν οι ανάγκες των παιδιών, οι οποίες θα μετατραπούν σε καρτούλες, που θα τοποθετηθούν επάνω στο «Δεντράκι των Ευχών». Σε κάθε μια καρτούλα θα αναγράφεται η ηλικία και το φύλο του παιδιού που έχει ανάγκη από ένα δωράκι. Όποιος ενδιαφέρεται, θα παίρνει ένα στολίδι και θα πρέπει να παραδώσει μέχρι τις 22/12/2021 στην υποδοχή του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου, το δώρο που αναλογεί στα στοιχεία της καρτούλας.

Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε και φέτος στο κάλεσμά μας, ούτως ώστε κανένα παιδάκι να μην μείνει χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα!

Σχετικά νέα

X
Translate »