Κοινωνία

Δήμος Αθηένου: 6η Φιλανθρωπική Εκδήλωση – Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά, την ετήσια του φιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου».

 

Η εκδήλωση αυτή διεξάγεται στη μνήμη της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου, που ήταν ένας φάρος φιλανθρωπίας στον Δήμο μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου για βοήθεια δυσπραγούντων Αθηενιτών. Η φετινή εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 23η Απριλίου.

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα διεξαχθεί αγώνας ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων. Πέραν των εκατό (100) αυτοκινήτων θα κατακλύσουν τον Δήμο Αθηένου και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα τόσο στους δρόμους της Αθηένου, όσο και των γύρω περιοχών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 23ης Απριλίου στις 09:45 από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου και θα καλύψει μια απόσταση 100 χιλιομέτρων, περνώντας από Λύμπια, Μοσφιλωτή, Αγία Θέκλη, Πυργά, Κλαυδιά, Τερσεφάνου, Κίτι, Δρομολαξιά, Καλό Χωριό και Αβδελλερό.

Ο τερματισμός θα γίνει μπροστά από το «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ» στην Αθηένου, όπου όλοι οι συμμετέχοντες, μαζί με τους συντελεστές της εκδήλωσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην επίσημη τελετή λήξης και στο γεύμα που θα ακολουθήσει.

Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνεται επίσης ότι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (Κ.Ο.Ε.), μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, έχει θέσει και τη φετινή διοργάνωση υπό την αιγίδα της. Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά την Κ.Ο.Ε. αφού αυτή η κίνησή τον τιμά ιδιαίτερα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί Δημοσιογραφική Διάσκεψη στην αίθουσα « ΟΠΑΠ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Πέμπτη 20η Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ.

Στη διάσκεψη θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Αθηαίνου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς και ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε. κύριος Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Στα πλαίσια της διάσκεψης θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα τη μέρα της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Ολυμπιακό Μέγαρο και να τους γίνει περιήγηση στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Σχετικά νέα

X
Translate »