Όμορφα της Πόλης

Δημ. Δροσιάς ΚΑ: Με €680 γέμισαν την γκρίζα αυλή τους με πολύχρωμα επιδαπέδια παιχνίδια

Σε όλα αυτά που βιώνουμε υπάρχουν και αυτές οι μικρές όμορφες πινελιές που έρχονται να βάλουν λίγο χρώμα στην καθημερινότητα μας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

€680 , θετική διάθεση και χαμόγελο και φυσικά μπογιά γέμισαν τη γκρίζα αυλή του ΚΑ με πολύχρωμα επιδαπέδια παιχνίδια μετατρέποντας την αυλή του σχολείου σε μια πανδαισία χρωμάτων.

Με σχετική ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος γονέων του σχολείου αναφέρει:

Με δαπάνη 680 ευρώ ο Σύνδεσμος Γονέων των Σχολείων μας σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Κ.Α. και μια ομάδα υπέροχων εθελοντών γονιών μελών του Συνδέσμου μας δημιούργησε ένα υπέροχο σχολικό προαύλιο με όμορφα πολύχρωμα επιδαπέδια παιχνίδια διασκέδασης, άσκησης, δημιουργικότητας και συνεργασίας!! Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια του Κ.Α. κ Έλενα Μεσαριτου, τη βοηθό διευθύντρια κ Joanna Papantoniou για τον σχεδιασμό των παιχνιδιών αλλα και για την παρουσία τους (ημέρα Σαββάτου, από το πρωί μέχρι τις 7:00 το βράδυ), τη Σχολική Εφορεια για την προσφορά του άσπρου και γκρίζου χρώματος. Ένα τεράστιο ευχαριστώ εκ μέρους του Συνδέσμου μας στην υπέροχη ομάδα μελών του Συνδέσμου μας που με αγάπη, κέφι και ζωντάνια έδωσαν το παρόν τους και δημιουργήσαμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα σε μία μόνο ημέρα!! Γιατί το Σχολείο πρέπει να είναι το ομορφότερο μέρος σε κάθε πόλη και χωριό!!! Καλή απόλαυση αγαπημένα μας παιδιά!!!! — with Panikos Kaimis and Eva Dionysiou Kaimi at Δημοτικά Σχολεία Δροσιάς.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »