Γενικά

Διεξαγωγή οδικών έργων στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εκτέλεση εργασιών κλαδέματος

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι,από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου  μέχρι και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022στη Λεωφόρο Ακροπόλεως της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις)  για 500 μέτρα περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εκτέλεση εργασιών σε φρεάτια της Cyta

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι,τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες σε φρεάτια της Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από φρεάτια, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Κασταλίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »