Δελτία Τύπου

Διέπρεψε στα φετινά Παγκύπρια Βραβεία Τουρισμού η ΕΤΑΠ Λάρνακας με τον ΟΝΕΚ (φώτο)

Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο έλαβε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, στα φετινά Παγκύπρια Βραβεία Τουρισμού, ενώ είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που λαμβάνει διακρίσεις στην εν λόγω εκδήλωση.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Συγκεκριμένα, η ΕΤΑΠ Λ/κας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου / Youth Makerspace Larnaka, πήραν το χρυσό βραβείο για την καινοτόμο πρωτοβουλία Larnaka Storytelling Statues και αργυρό για το έργο της τρισδιάστατης εικονικής αναστήλωσης του Αρχαίου Λιμανιού του Κιτίου. Επίσης, αργυρό έλαβε για την πλατφόρμα Larnaka Virtual Museums στην οποία παρουσιάζονται με διαδραστικό τρόπο και σε μορφή 360° τα μουσεία της Περιφέρειας Λάρνακας.

Οι πρωτοποριακές αυτές δράσεις στόχο έχουν την παροχή μιας βιωματικής διάστασης στην τουριστική εμπειρία του επισκέπτη της Λάρνακας. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με την έρευνα και την πλούσια ιστορία της Λάρνακας, δόθηκε ζωή σε σημαντικά σημεία αναφοράς του τουριστικού προϊόντος της πόλης και επαρχίας, ξεφεύγοντας από τον τετριμμένο τρόπο παροχής πληροφορίων. Τα έργα είναι προσβάσιμα στην ιστοσελίδα www.larnakaregion.com

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λάρνακας κ. Ντίνος Λευκαρίτης ευχαρίστησε όλους όσους έβαλαν κόπο και φαντασία για να υλοποιηθούν τα πρωτοποριακά αυτά έργα και δει το προσωπικό της ΕΤΑΠ και του ΟΝΕΚ, το Υφυπουργείο Τουρισμού για τη στήριξη καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ και τους εξωτερικούς συνεργάτες της Εταιρείας. «Δεν είναι εύκολη η περίοδος που διανύουμε», πρόσθεσε, «αλλά κάνουμε το παν για να βελτιώνουμε το τουριστικό μας προϊόν, να προσαρμοζόμαστε στις τάσεις της σύγχρονης εποχής και να κάνουμε την τουριστική Λάρνακα πιο ανταγωνιστική».

Σχετικά νέα

X
Translate »