Breaking News

Γενικά

Διαμαρτυρία για τη μη ολοκλήρωση του έργου νέας πτέρυγας Νοσοκομείου από τα κόμματα ΑΚΕΛ, Συμμαχία Πολιτών και Οικολόγοι

Θα πραγματοποιηθή αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, ώρα 09:30 διαμαρτυρία κομμάτων ΑΚΕΛ, Συμμαχία Πολιτών και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ για τις συνεχείς αναβολές στην αποπεράτωση της νέας πτέρυγας του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας.

Την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια, για τις συνεχείς αναβολές στην αποπεράτωση της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, εκφράζουν την Πέμπτη  τα κόμματα ΑΚΕΛ, Συμμαχία Πολιτών και Οικολόγοι.

“Με την εκδήλωση εκφράζουμε την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία μας για την ανικανότητα και τον αφόρητο εμπαιγμό των κυβερνώντων σε βάρος της Λάρνακας (πόλης και επαρχίας).

Αυτή τη φορά τουλάχιστον απαιτείται η υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος της παράδοσης (τέλος Ιανουαρίου 2020).

Ο κόσμος ταλαιπωρείται καθημερινά. Είτε αυτοί είναι ασθενείς, συγγενείς και φίλοι είτε αυτοί υπηρετούν στον τομέα των υπηρεσιών υγείας.”

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/11/19 από τις 9.30π.μ. μέχρι τις 10.00π.μ. στο χώρο του Νέου Νοσοκομείου.

Το κάλεσμα απευθύνεται προς όλους όσοι θέλουν και μπορούν να παρευρεθούν.

Σχετικά νέα

X
Translate »