Εvents

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Εκπαίδευση Ενηλίκων: Επαγγελματική Αποκατάσταση, Ανέλιξη, Προσωπική Ανάπτυξη»,

To EUROPE DIRECT Δήμου Λάρνακας και η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Εκπαίδευση Ενηλίκων: Επαγγελματική Αποκατάσταση, Ανέλιξη, Προσωπική Ανάπτυξη», την Τετάρτη – 1η Δεκεμβρίου 2021 και η ώρα 17:30-19:00.
Στόχος της ημερίδας είναι τα ενήλικα άτομα να επιδιώκουν την εκπαίδευσή τους για διάφορους λόγους, όπως για να βελτιώσουν τις προοπτικές απασχόλησής τους, να εξελιχθούν προσωπικά ή επαγγελματικά και να αποκτήσουν περαιτέρω δεξιότητες.
Όλο και περισσότερο, τα άτομα πρέπει να βασίζονται στη συνεχή επαγγελματική εξέλιξη ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικά στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου, η εστίαση στην εκπαίδευση ενηλίκων είναι ζωτικής σημασίας για να αντιμετωπίσει η Ευρώπη τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα, καθώς και να ανταποκριθεί στη ζήτηση για νέες δεξιότητες και βιώσιμη παραγωγικότητα σε μια ολοένα και περισσότερο ψηφιοποιημένη παγκόσμια οικονομία.
Εισηγητές του εργαστηρίου θα είναι: η ∆ρα Νικολέττα Ιωάννου, Λειτουργός Γραφείου Ευρωπαϊκών και ∆ιεθνών Υποθέσεων, ∆ία Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων, η οποία θα μας μιλήσει για τα «Προγράµµατα και Πρωτοβουλίες που προωθούν την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Κύπρο», ο ∆ρα Ηλίας Μαρκάτζιης, ∆ιευθυντής ΜΤΕΕΚ, Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισµού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο οποίος θα μιλήσει για «Τα Προγράµµατα Ενηλίκων που προσφέρονται από τη ∆ΜΤΕΕΚ και η διασύνδεσή τους µε την αγορά εργασίας αλλά και την προσωπική ανάπτυξη» και επίσης θα παρουσιαστούν Καλές Πρακτικές από απόφοιτους/ες των ΜΙΕΕΚ. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματα και τα σχόλια τους.
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από τους πιο κάτω συνδέσμους:
Larnaka Municipality – Δήμος Λάρνακας | Facebook Larnaka Municipality – Δήμος Λάρνακας
EUROPE DIRECT Larnaca | Facebook @ EUROPE DIRECT Larnaca
MIEEK – Μεταλυκειακά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης | Facebook MIEEK – Μεταλυκειακά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24620993.

Σχετικά νέα

X
Translate »