Γενική Επικαιρότητα

«Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος», λέει η νέα Υπουργός Γεωργίας

Πηγή: alphanews.live

Την ετοιμότητα της να συνεργαστεί με όλο το δυναμικό του πρωτογενούς τομέα εξέφρασε μέσα από την εκπομπή Alpha Καλημέρα η νέα Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, τονίζοντας πως σε αυτό τον αγώνα «δεν υπάρχει εύκολος δρόμος».

Αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείο Γεωργίας η κ. Παναγιώτου βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις και ζητήματα που χρονίζουν όπως το χαλλούμι, το θέμα του Ακάμα και τα ασφαλτικά.

Στο πλαίσιο αυτό η πρώτη γυναίκα Υπουργός Γεωργίας επεσήμανε πως ο αγώνας αυτός είναι συνυφασμένος με τις δυσκολίες. Δήλωσε έτοιμη να συνεργαστεί με όλο το δυναμικό του πρωτογενούς τομέα στην Κύπρο – αγροτικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις – έτσι ώστε να επιλυθούν ζητήματα που χρονίζουν αλλά και όλα όσα θα προκύψουν.

Στον αγώνα αυτό, πρόσθεσε, θα συμβάλει κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό του Υπουργείου, αξιοποιώντας τις «πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που κατέχει». Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν επίσης τα διάφορα οργανωμένα σύνολα με τα οποία συνεργάζεται το Υπουργείο Γεωργία, όπως οι αγροτικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Πρώτιστος στόχος είπε είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. «Αυτός είναι και ο στόχος του προγράμματος της διακυβέρνησης Χριστοδουλίδης».

Σχετικά νέα

X
Translate »