Κοινωνία

Δείπνο ευχαριστιών προς τους δωρητές και εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της Λάρνακας, δείπνο προς τιμή των Δωρητών και των Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σκοπός του δείπνου ήταν η απόδοση ευχαριστιών, από τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, τα Μέλη και την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων κ. Αντρη Ανδρέου, για την ανιδιοτελή προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος της Επιτροπής ευχαρίστησαν όλους τους Δωρητές και επισήμαναν ότι προθέσεις και πράξεις όπως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας, αποτελούν μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους  συμπολίτες μας. Η πράξη αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική, όταν προέρχεται από ανθρώπους, οι οποίοι με πάθος και θέληση αντιμετωπίζουν το συνάνθρωπό μας προσφέροντας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασαν προς όλους τους Εθελοντές και ιδιαίτερα στον Υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κόκο Γερασίμου, τονίζοντας ότι  η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι πράγματι μια υπόθεση καρδιάς. Είναι αυθόρμητη, χωρίς σκέψη και υπολογισμό. Είναι κάτι που πρέπει να μας διακατέχει και ανά πάσα στιγμή να γίνεται η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας στην ομαδική υπέρβαση των προβλημάτων.

Σχετικά νέα

X
Translate »