Αθλητικά Νέα

Cyprus Rally 2015 – Εκκίνηση και τερματισμός με φόντο τις Φοινικούδες

Με μεγάλη ικανοποίηση ο Δήμος Λάρνακας δέχθηκε την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου στην πόλη, με την τιμητική εκκίνηση και τερματισμό του Cyprus Rally 2015 να λαμβάνει χώρα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Η Λάρνακα έχει πλέον εδραιωθεί στον τομέα του αθλητικού τουρισμού για πολλά αθλήματα και τώρα προστίθεται και το Rally στην σειρά των Διεθνών Αθλητικών Διοργανώσεων που φιλοξενεί.

Το CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2015, θα διεξαχθεί το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2015. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 το απόγευμα στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων και συγκεκριμένα από την Κεντρική Εξέδρα Εκδηλώσεων. Την ίδια μέρα, από νωρίς το απόγευμα, στην Πλατεία Ευρώπης, θα βρίσκονται σταθμευμένα όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα περιμένοντας την εκκίνηση. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τα δει από κοντά και να θαυμάσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με τους Διεθνείς Οδηγούς και τις υποστηρικτικές τους ομάδες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής των αυτοκινήτων στην Πλατεία Ευρώπης, ο Δήμος Λάρνακας θα διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις όπως και έκθεση παλαιού αυτοκινήτου στην Πλατεία Κίμωνος.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθεί το αγωνιστικό μέρος του Rally με τον τερματισμό, να διεξάγεται την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 το απόγευμα πάλι στις Φοινικούδες. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου και προσμετρά σε δύο Διεθνή πρωταθλήματα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και το Πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής.

Σχετικά νέα

X
Translate »