Γενικά

Cyprus Airways: Πώς επηρεάζονται οι πτήσεις λόγω της απεργίας

Ανακοίνωση αναφορικά με τις πτήσεις που θα επηρεαστούν λόγω της παναπεργίας εξέδωσε η Cyprus Airways.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις επηρεάζουν τις πτήσεις της Cyprus Airways, η Cyprus Airways, ωστόσο η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι επιβάτες θα φτάσουν στους προορισμούς τους, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα επηρεαστούν αεροδρόμια/πτήσεις από την παναπεργία της Πέμπτης

Λόγω της ανακοίνωσης για εθνική απεργία την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, η Cyprus Airways θα αλλάξει τα δρομολόγια των ακόλουθων πτήσεων την ημέρα αυτή ως εξής, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επιβάτες θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και να φτάσουν στον προορισμό τους την προγραμματισμένη ημέρα του ταξιδιού τους:

Όλες οι ώρες είναι τοπικές. * – Επόμενη ημέρα.

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αυτές τις πτήσεις, παρακαλούνται να βρίσκονται στο αεροδρόμιο τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την πτήση.

Οι αλλαγές αυτές γίνονται για να ελαχιστοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι αναταραχές για τους επιβάτες και για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επιβάτες μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους την ίδια ημέρα.

Η Cyprus Airways ζητά συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκλήθηκε από περιστάσεις που δεν είναι υπό τον έλεγχό της.

Η Cyprus Airways, ο αερομεταφορέας με την κυπριακή σημαία, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A320, τα οποία επί του παρόντος λειτουργούν σε ένα δίκτυο δεκαοκτώ προγραμματισμένων προορισμών. Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι και τη Ρώμη. Επιπλέον, οι καλοκαιρινοί προορισμοί περιλαμβάνουν τη Βασιλεία, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο, την Πράγα, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και το Κάιρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.cyprusairways.com ή βρείτε μας σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στο @cyprusairways.

Για ερωτήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: marketing@cyprusairways.com

Σχετικά νέα

X
Translate »