Επιχειρήσεις

Cremoso Gelato Artigianale: Η αυθεντική Ιταλική γεύση Gelato τώρα και στη Λάρνακα

Μετά από το πρώτο της άνοιγμα στην Κυπριακή αγορά στο Nicosia Mall, η Cremoso Gelato Artigianale,  κρατώντας την υπόσχεση της, επεκτείνεται με το δεύτερο της κατάστημα στην Λάρνακα στον δρόμο Φοινικούδων δίπλα από τα Gloria Jeans Coffees. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Η Cremoso Gelato Artigianale κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων με τις αυθεντικές γεύσεις του Ιταλού Σεφ παγωτού Maestro Vincenzo Greco ο οποίος με την εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο του Gelato, κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς εκλεκτούς πελάτες του κρεμώδους παγωτού.

Αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι οι αυθεντικές πρώτες ύλες των παγωτών που έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία. Οι πρώτες αυτές  ύλες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές γεύσεις με συστατικά χωρίς γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Επίσης δεν περιέχουν καθόλου γλουτένη, υδρογονωμένα λίπη,  τεχνητά χρώματα και αρώματα καθώς επίσης δεν περιέχουν ούτε Γαλακτωματοποιητές που πρόκειται  για ουσίες που προστίθενται στα επεξεργασμένα τρόφιμα για να βελτιωθεί η υφή και η διάρκεια ζωής τους , διατηρώντας έτσι την φυσικότητα στα παγωτά.

Η Cremoso Gelato Artigianale διαθέτει και προϊόντα που παράγονται με υλικά VEGAN και βιολογικά συστατικά, χωρίς λακτόζη.

Οι Λαχταριστές Bubble Waffles είναι ακόμη ένα μοναδικό προϊόν που έρχεται κατευθείαν από την Αμερική,  όπου η εταιρεία από τους πρώτους κατάφερε να το παρουσιάσει στην Κυπριακή αγορά  και να αποκτήσει πιστούς θαυμαστές.

Οι Bubble Waffles συνδυάζουν το λαχταριστό παγωτό του Cremoso και την επιλογή πέρα των 40 διαφορετικών γαρνιτούρων για όλα τα γούστα.

 

Δύο νέα καταστήματα στη Λεμεσό και ακόμα ένα στη Λευκωσία
Η εταιρεία αναμένεται μέχρι τέλος της χρόνιας να επεκταθεί στην Λεμεσό με δύο καινούργια καταστήματα και ακόμη ένα στην Λευκωσία, για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των Cremosians που επιλέγουν τις αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του Cremoso Gelato Artigianale.

 

Logo - InBusiness

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »