Αθλητικά Νέα

Χριστοφόρου: Μόνο για το ΓΣΕ θα αφήσουμε το ΠΑΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για το θέμα με τον Σάλβα Φερέρ, το γηπεδικόκαι όχι μόνο.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Σάλβα Φερέρ και το πρόβλημα που του προέκυψε: «Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι όταν επικοινωνήσαμε μεταξύ μας είπαμε θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, όμως οφείλουμε να πούμε ότι τέτοια περιστατικά σου θυμίζουν ότι τα σημαντικά της ζωής είναι άλλα. Αυτό μας διακατέχει από χθες με τα μηνύματα από ομάδες και κόσμο. Ήταν ένα κύμα ευχών που γέμισαν τον ίδιο τον παίκτη και να του δείξουν ότι η διαδρομή αυτή θα έχει φως στο τέλος. Θέλουμε να ευχηθούμε στον παίκτη να πάνε όλα καλά. Θα μεταβεί στην Ισπανία να πάει στην οικογένεια του και θα ξεκινήσει τις θεραπείες που του είπαν οι γιατροί. Σίγουρα είναι αγωνιστική απώλεια για μας, αλλά το αφήνω τελευταίο επειδή έρχεται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Έχουμε ένα ντέρμπι την Κυριακή σε ένα δύσκολο γήπεδο που θα είναι γεμάτο, το περιμένουν και οι δύο ομάδες το ματς. Για μας θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρουμε δεύτερη σερί νίκη και να συνεχίσουμε νικηφόρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Δεν φοβόμαστε κανένα, η ομάδα που φτιάξαμε μπορεί να νικήσει τον κάθε αντίπαλο σε όποιο γήπεδο».

Για την προϊστορία με τον Απόλλωνα και ότι δεν τον κέρδισε από το 2019: «Υπάρχει αυτό το στατιστικό, τα περισσότερα ματς ήρθαν ισοπαλία, όμως ισχύει αυτό το στατιστικό. Παλιά μπορεί να έπαιζε ρόλο γιατί τα ρόστερ ήταν πανομοιότυπα, τώρα δεν ίσχυει πολύ αυτό γιατί τα ρόστερ αλλάζουν».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι δύο τα ζητήματα, ο Μουσοντά ανέβασε ρυθμούς, είχε μία ίωση, δείχνει να την ξεπέρασε και είναι αυξημένες οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή, για τον Μιχάλη Ιωάννου είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις».

Για το σολντ άουτ μέσα σε 10 λεπτά: «Έγινε πολύ πιο γρήγορα το σολντ άουτ, μέχρι να βγει και η ανακοίνωση. Ο κόσμος δείχνει ότι στηρίζει την ομάδα, τον θέλουμε δίπλα μας. Είναι γεγονός ότι και με το πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» υπήρξε ενδιαφέρον από κόσμο να εγγραφεί στην εκδήλωση που κάναμε την περασμένη Τετάρτη, υπήρχε και ανταπόκριση και στο Καραϊσκάκιο ίδρυμα, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Επίσης να πούμε ότι θα υπάρχει και μία κάρτα με βαθμούς για τα άτομα που είναι στο πρόγραμμα και θα ισχύουν για τα εισιτήρια».

Για το εμπάργκο: «Είναι κάτι που το ξέραμε, γιατί μόνοι μας εξηγήσαμε την κατάσταση στο οικονομικό. Είναι θέματα που δεν αφορούν την ομάδα μας μόνο, εμείς απλά το είπαμε μόνοι μας, να ξέρει ο κόσμος και θα γίνουν όλες οι ενέργειες που πρέπει για να κάνει η ομάδα μεταγραφές τον Ιανουάριο και αυτό θα γίνει. Έχουμε κάνει επαφές, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί το ζητούμενο είναι να γίνεται η συμφωνία και τίποτα άλλο».

Για το θέμα των γηπέδων: «Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, ότι κανένα ζήτημα δεν υπάρχει να φύγει η Ανόρθωση από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», μόνο όταν θα μπορούμε να πάμε στο ΓΣΕ στην Αμμόχωστο. Μέχρι να γίνει αυτό η ομάδα δεν φεύγει από το γήπεδο της. Ζητήσαμε από την Κυβέρνηση να αναβαθμιστεί το «Παπαδόπουλος» για να μπορεί να παίζει παιχνίδια ευρωπαϊκών ομίλων, δεν ζητάμε τίποτα παράλογο και τίποτα που δεν δικαιούται η Ανόρθωση. Η διοίκηση συνεχώς θα παλεύει για αυτό το πράγμα. Είναι και ζητήματα ασφάλειας, αλλά και αναβάθμισης του γηπέδου μας. Δεν θα κάνουμε πίσω γιατί τα δικαιούμαστε αυτά τα χρήματα, δεν είναι χάρη από κανένα».

Σχετικά νέα

X
Translate »