Αθλητικά Νέα

Χριστοδούλου: «Ο κόσμος να μας πιστέψει και να έρθει στο γήπεδο» (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε ο Πάμπος Χριστοδουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο κόουτς έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα και έδειξε πόσο πολύ θέλει να πετύχει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Θέλει και ο ίδιος να πετύχει πράγματα και να χαρίσει χαρές στην ομάδα.

«Ευχαριστώ τη Σαλαμίνα για την εμπιστοσύνη προς το άτομο μου. Νιώθω περηφάνια γιατί είμαι σε ένα ιστορικό σωματείο με διψασμένους οπαδούς. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε μία οικογένεια όλοι μαζί όπου ενωμένοι να μπαίνει στο γήπεδο σε κάθε ματς και να βλέπει τον αντίπαλο στα μάτια. Αυτό είναι μία υπόσχεση γιατί είναι πολύ σημαντικό όλοι να δίνουν τα πάντα για το μεγαλείο της Νέας Σαλαμίνας».

Για τους στόχους της ομάδας πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη, περίεργη χρονιά με όλα αυτά που έγιναν με τη διακοπή. Αρκετές ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους με το οικονομικό. Παντού θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία δυνατή ομάδα με διψασμένους παίκτες για το μεγαλείο της ομάδας. Ο κόσμος να μας πιστέψει και να έρθει στο γήπεδο, να χαίρεται την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και στα καλά αλλά περισσότερο στα δύσκολα. Να γίνουμε όλοι μια γροθιά και μία οικογένεια. Είναι το μυστικό της επιτυχίας και αυτό θα επιδιώξω. Παιχνίδι με παιχνίδι θα φανεί ποιοι είναι οι στόχοι μας. Το έχει ανάγκη ο Σαλαμιναίος να ζήσει μια επιτυχία και αυτό εύχομαι. Έχουν φύγει αρκετοί παίκτες από πέρσι, παιδιά που έδωσαν πολλά».

Και κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Ο κόσμος είναι περήφανος κα είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ομάδα που θα την χαίρεται. Θέλω παίκτες μαχητές, που να μπαίνουν στο γήπεδο και να ζητούν τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλω να γίνει η Σαλαμίνα μία μεγάλη οικογένεια. Να ενωθεί ο κόσμος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σχετικά νέα

X
Translate »