Επιχειρήσεις

Chevron: 10.000 ευρώ στο Ταμείο για τους πυρόπληκτους στην Κύπρο

Η Chevron Corporation (NYSE: CVX) ανακοίνωσε σήμερα οικονομική εισφορά $10.000 στο Ταμείο Ανάκαμψης Δασικών Πυρκαγιών Κύπρου, η οποία θα ενισχύσει τις προσπάθειες ανθρωπιστικής βοήθειας που παρέχεται σε κοινότητες και άτομα που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην Κύπρο στις αρχές Ιουλίου 2021.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

«Οι πυρκαγιές στα βουνά των επαρχείων Λάρνακας και Λεμεσού ήταν οι πιο καταστροφικές στην 61χρονη ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκφράζουμε τη συμπόνια μας στον λαό της Κύπρου» δήλωσε ο Kristian Svendsen, Περιφερειακός Διευθυντής της Chevron. «Η εισφορά αυτή αποσκοπεί να υποστηρίξει το έργο του Ταμείου Ανάκαμψης Δασικών Πυρκαγιών Κύπρου, παρέχοντας την απαραίτητη βοήθεια σε όσους πλήγηκαν από αυτό το τρομερό γεγονός.»

Το Ταμείο Ανάκαμψης Δασικών Πυρκαγιών Κύπρου ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2021, με σκοπό να στηρίξει τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Chevron Corporation εδραίωσε την παρουσία της στην Κύπρο μετά την εξαγορά της Noble Energy, αποκτώντας το δικαίωμα εκμετάλλευσης για το κοίτασμα Αφροδίτη ανοικτά της νότιας ακτής της Κύπρου. Το πεδίο φυσικού αερίου Αφροδίτη βρίσκεται στο οικόπεδο 12 της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Κύπρου.

Σχετικά νέα

X
Translate »