ΠΡΟΣΩΠΑ

Χατζηζαχαρία: «Παραδίδω το χαρτοφυλάκιό μου σ’ έναν άξιο συνεχιστή» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σας κοιτώ στα μάτια και λέω με όλη μου την ειλικρίνεια που τρέφω προς εσάς ότι σας ευχαριστώ για όλα», είπε παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, ο παραιτηθείς υφυπουργός, Φίλιππος Χατζηζαχαρία.

Απευθυνόμενος στους συνεργάτες τους, ζήτησε όπως στηρίξουν τον νέο υφυπουργό, ενώ στη συνέχεια ο κ. Χατζηζαχαρία προχώρησε σ’ έναν σύντομο απολογισμό των δέκα μηνών που βρισκόταν στο τιμόνι του υφυπουργείου.

Καταλήγοντας, ο κ. Χατζηζαχαρία είπε: «Παραδίδω το χαρτοφυλάκιό μου σ’ έναν άξιο συνεχιστή» και προσέθεσε ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή του, ενώ του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τέλος, ο Φίλιππος Χατζηζαχαρία ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα του υφυπουργείου, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου του, ο νέος υφυπουργός, Νικόδημος Δαμιανού, είπε: «Αναλαμβάνω με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που αυτός ο διορισμός συνεπάγεται», προσθέτοντας ότι γνωρίζει και αντιλαμβάνεται ότι οι απαιτήσεις των πολιτών και των επιχειρήσεων από το υφυπουργείο, είναι μεγάλες.

Αναγνώρισε, την ίδια ώρα, ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο εγχείρημα κι έθεσε ως στόχο την επιτάχυνση και ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »