ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αυτοπροτάθηκε ο Ππεκρής για την Λάρνακα – Το σχόλιο του για τον Βύρα

Πηγή: kathimerini.com.cy

«Μόνος μου υπέβαλα το ενδιαφέρον μου στον ΔΗΣΥ για την δημαρχία Λάρνακας», ανέφερε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο υποψήφιος του κόμματος, Μιχάλης Ππεκρής. Κληθείς να απαντήσει στις αναφορές ότι αποτέλεσε την έσχατη λύση για τον ΔΗΣΥ, ο κ. Ππεκρής είπε «αυτό που έβλεπα ήταν οι δημοσιές τοποθετήσεις κάποιων για την διαδικασία που γινόταν στον ΔΗΣΥ, η οποία θεωρώ ότι ήταν πολύ σωστή και θεμιτή. Μάλιστα, δεν ήμουν άνθρωπος ο οποίος δέχθηκε πρόταση αλλά από μόνος μου υπέβαλα το ενδιαφέρον μου. Μίλησα με την πρόεδρο και της είπα ότι είναι ώρα να κάνουμε αυτό το βήμα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι η απόφασή του να διεκδικήσει την δημαρχία ήρθε μετά από πολλή σκέψη και επαφές με δικούς του ανθρώπους. «Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω καθώς διετέλεσα στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 2011-2016, είμαι άνθρωπος του χώρου, τον ξέρω πολύ καλά». Σε σχέση με την μεταρρύθμιση, ο κ. Ππεκρής είπε πως πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή, εκφράζοντας την ελπίδα όπως όλα θα πάνε καλά. «Βλέπω ότι στην αρχή θα υπάρξουν προβολήματα, ιδιαίτερα στα επαρχιακά, θέλω να πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Ερωτηθείς αν τον ανησυχεί ότι διεκδικεί έναν Δήμο όπου ο νυν δήμαρχος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και φαίνεται να τον στηρίζει η πλειοψηφία, ο κ. Ππεκρής σημείωσε «αγαπητός είναι και σε μένα ο κ. Βύρας. Σε καμία περίπτωση δεν έχω οποιαδήποτε διαφορά με τον υφιστάμενο δήμαρχο, έχω τις απόψεις, τις θέσεις και το πρόγραμμά μου για να συνεχίσω την ποιοτική ανάπτυξη του Δήμου». Σε ερώτηση αν υπάρχει συνεργασία με τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη, διευκρίνισε ότι μιλά με αρκετούς υποψήφιους, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Ευαγγελίδη. Τέλος, ο κ. Ππεκρής είπε ότι εργάζεται εντατικά για να παρουσιάσει τις προτάσεις του τις επόμενες μέρες.

Σχετικά νέα

X
Translate »