Αθλητικά Νέα

«Αυτοί είμαστε… Σε αυτή την κατάντια δύσκολο να περιμένεις κάτι καλύτερο»

Στη διαφορά ποιότητας και μόνο απέδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια τη βαριά ήττα της Κύπρου με 0-6 από την Ισπανία στη Γρανάδα.

Όπως ανάφερε στις δηλώσεις του, «είναι άλλο επίπεδο και εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό. Το σημαντικότερο είναι το σωστό ποδόσφαιρο που παίζουνε. Κανένας σε όλο το 90λεπτο από τους παίκτες της Ισπανίας δεν έκανε κάτι παραπάνω, έκανε αυτό που πρέπει. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από την θέληση των παικτών. Ήμασταν όμως πολύ μακριά από αυτά τα επίπεδα».

Και στο παρελθόν η Κύπρος έπαιζε με καλύτερες ομάδες, αλλά έπαιρνε αποτελέσματα κόντρα σε ανώτερες ομάδες. Γιατί τώρα δεν μπορεί να το κάνει: «Κερδίσαμε και εμείς την Ελλάδα και το Ισραήλ. Δεν είναι να κερδίσεις. Καθόμαστε και συζητάμε για το επίπεδο αυτής της ομάδας με την δική μας; Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε να μην δεχθούμε πολλά γκολ αλλά όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα, τι να κάνεις;».

Για το πρόβλημα που υπάρχει στην Εθνική: «Αυτά τα λεμέ εδώ και χρόνια. Και να είχαμε παίκτες να παίξουμε που είναι έτοιμοι τι να κάνεις; Αυτοί είμαστε. Παίζεις με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Όχι να βγάζουμε την γλώσσα μας περίπατο. Ο καθένας μετά το παιχνίδι λέει το μακρύ και το κοντό του. Εμείς αναλάβαμε μια ομάδα που δύο φορές έπαιζε Nations League και έπρεπε να διεκδικούμε κάτι, ήμασταν αναγκασμένοι να παίξουμε στο μπαράζ. Σε αυτή την κατάντια που είμαστε, δύσκολο να περιμένεις κάτι καλύτερο».

Για το γεγονός πως έκανε μόνο δύο αλλαγές, ενώ στο ματς με τη Σκωτία δεν ήμασταν καλοί: «Τι αλλαγές; Αυτοί είμαστε, προσπάθησα να εμπιστευτώ παίκτες που παίζουν. Ότι και να γινότανε σήμερα δεν πιστεύω ότι μπορούσε να αλλάξει πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς πρέπει να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδι και όταν βρούμε ομάδα στα μέτρα μας να διεκδικήσουμε κάτι. Θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά νέα

X
Translate »