ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Λάρνακας

Μετά τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση του Δη.Συ για την υποψηφιότητα Μιχάλη Ππεκρή για τη Δημαρχεία Λάρνακας , πλέον μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο.

Ο Μιχάλης Ππεκρής αποτελεί την τρίτη υποψηφιότητα αφού προηγήθηκε αυτή του Σωτήρη Ιωάννου (Ε..ΛΑ.Μ) και δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του Ανδρέα Βύρα ο οποίος ακόμη δεν έχει εξαγγείλει επίσημα.

Συμβαίνει για πρώτη φορά

Παρά διαφορετικές κομματικές προελεύσεις και τις διαφορετικές προσωπικότητες των τριών υποψηφίων οι 3 τους έχουν ένα κοινό, το οποίο πρώτη φορά παρατηρείται σε εκλογική «μάχη» για τη δημαρχία Λάρνακας.

Το στοιχείο αυτό είναι ότι και οι τρεις τους παρά το ότι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Λάρνακα , έχουν καταγωγή από την επαρχία Αμμοχώστου και μάλιστα Ανδρέας Βύρας και Μιχάλης Ππεκρής από τη Βατυλή.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα ιστορικά , δηλαδή να απουσιάζει από τη διεκδίκηση του Δήμου της πόλης ένας (όπως ονομάζεται) βέρος Σκαλιώτης.

Από την άλλη, τη διεκδίκηση της Αντιδημαρχίας του Δήμου την διεκδικούν τρεις βέροι Λαρνακείς (Ιάσωνας Ιασωνίδης, Άκης Ζαννετου, Κωστάκης Κων/νου)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »