Δελτία Τύπου

Αθλητικό Γυμνάσιο Βεργίνας: Διοργανώθηκε τηλε-ημερίδα στα πλαίσια του μαθήματος της Γεωγραφίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τηλε-ημερίδα για την ενσωμάτωση των ψηφιακών τεχνολογιών στην μαθησιακή διαδικασία στις 29/06/2020.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η τηλε-ημερίδα είχε ως σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών για την εξ’αποστάσεως εκπαίδευση, την καθημερινή τεχνητή νοημοσύνη και διάφορα άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το Αθλητικό Γυμνάσιο Βεργίνας Λάρνακας, συμμετείχε ενεργά στην τηλε-ημερίδα με την αποστολή υποστηρικτικού υλικού από την Γεωγραφική Μελέτη για το χωριό Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας. Το υλικό αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και ήταν διαθέσιμο προς όλους τους συμμετέχοντες. Η καινοτόμα γεωγραφική μελέτη συμπεριλάμβανε την χρήση σύγχρονων εφαρμογών γεωγραφικής θέσης όπου και έγινε ανάλυση για την τοποθεσία του χωριού και την εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα σε Αστυνομικό σταθμό.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια Φωτεινή Φωτίου (Γεωγράφος) ευχαριστεί θερμά τον σύνδεσμο της τηλε-ημερίδας και τους διοργανωτές εκπαιδευτικής τεχνολογίας του παιδαγωγικού ινστιτούτο Κύπρου και δηλώνει πως ο σκοπός είναι να χρησιμοποιούμε όσο γίνεται τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες για την καλύτερη αναβάθμιση του δημοσίου σχολείου.

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους. Καλές διακοπές.

Φωτεινή Φωτίου (Γεωγραφία)

Απόφοιτος πανεπιστημίου Harvard.

Σχετικά νέα

X
Translate »