Επιχειρήσεις

«Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου»: 5 σκούφοι στη Λάρνακα

Πηγή: philenews.com

Την ανερχόμενη εστιατορική σκηνή, αλλά και την ολοένα και πιο καλή δουλειά που γίνεται στη χώρα μας κατέδειξαν τα γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023», που συνδιοργάνωσαν το Αθηνόραμα και Ο Φιλελεύθερος.

Η λαμπερή τελετή για τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, παρουσία προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, των τεχνών και των γραμμάτων, των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και, φυσικά, των βραβευμένους. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, το δείπνο υψηλής γαστρονομίας που είχε την υπογραφή του Σωτήρη Ευαγγέλου, του πιο επιδραστικού σεφ της ελληνικής κουζίνας στις μέρες μας.

H φετινή απονομή επεφύλαξε 32 βραβεία σε 31 εστιατόρια σε σύγκριση με το 2022 που ήταν 24. Φέτος, μάλιστα, απονεμήθηκαν 5 Χρυσοί Σκούφοι -που αποτελεί την ανώτατη διάκριση-, δηλαδή ένας περισσότερος από πέρσι. Τα εστιατόρια που αναδείχτηκαν ως τα καλύτερα της Κύπρου και βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των γαστρονομικών βραβείων «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου» είναι το γευστικό απόσταγμα της σχολαστικής δουλειάς που έκανε η καταξιωμένη επί σειρά ετών γευσιγνωστική επιτροπή των Χρυσών Σκούφων.

Στην πόλη μας κατέληξαν 5 βραβεία τα οποία είναι:

MARBRE Radisson Blu Hotel

ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΡΕΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ TOP NOTCH

ΒΑΘΜΟΣ 14,50/20

 

 

 

THETA MEDITERRANEAN

ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΨΑΡΙ – ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΒΡΑΒΕΙΟTOP NOTCH

ΒΑΘΜΟΣ 14,25/20

 

 

PENTASCHOINOS SEAFOOD EXPERIENCE

ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΨΑΡΙ – ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ TOP NOTCH

ΒΑΘΜΟΣ 14,25/20

 

ΣΤΟΥ ΡΟΥΣΙΑ

ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΒΑΘΜΟΣ  14/20

 

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΙΑΣ

ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΒΑΘΜΟΣ  14/20

Σχετικά νέα

X
Translate »