Αθλητικά Νέα

ΑΣΙΛ Λύσης: Νέος πρόεδρος (ετών 33) ο Γιώργος Χρίστου

Πρόεδρος ετών 33 στο προσφυγικό σωματείου του ΑΣΙΛ καθώς μετά την χθεσινή (20/3) έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου, στον προεδρικό θόκο κάθισε ο Γιώργος Χρίστου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα είχε ρόλο Γενικού Διευθυντή.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Μετά από έξι χρόνια εμπλοκής στο κυπριακό ποδόσφαιρο και με όπλο τις πάμπολλες εμπειρίες τις οποίες αποκόμισε, ο Γιώργος Χρίστου κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Επίτιμου Προέδρου και αιμοδότη του σωματείου της Λύσης, κύριου Γιώργου Πυρίσιη, αναλαμβάνοντας με προθυμία τη μεγάλη αυτή πρόκληση.

Το στοίχημα είναι μεγάλο καθώς η τελευταία συμμετοχή του ΑΣΙΛ στην πρώτη κατηγορία ήταν τη διετία 1976-1977, έχοντας όμως από την άλλη πλευρά σταθεροποιηθεί στη δεύτερη την τελευταία τριετία. Η φετινή σεζόν βρήκε το προσφυγικό σωματείο να παίρνει θετικότατα αποτελέσματα από ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και Άρη Λεμεσού, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή παρουσία.

Image may contain: 2 people, beard and text

Ο νέος πρόεδρος του ΑΣΙΛ κ. Χρίστου, ανάφερε σε σύντομη του ομιλία μετά την εκλογή του, ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να τυγχάνει καθολικής αποδοχής από τα μέλη ενός ένδοξου και ιστορικού Σωματείου και κυρίως, μεγάλη περηφάνια αλλά και αίσθημα ευθύνης για την πλήρη εμπιστοσύνη που έχει από τον Επίτιμο Πρόεδρο και αιμοδότη του Σωματείου, κ. Γιώργο Πυρίσιη.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, τόνισε, σκοπεύει να εργαστεί, όπως έκανε τα τελευταία 6 χρόνια, για να διατηρήσει και να αναβαθμίσει τον ΑΣΙΛ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων αφού ΑΣΙΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά σημαίνει ιστορία, κοινωνία και πολιτισμός.

Τέλος, ζήτησε την βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, από όλους όσους αγαπούν αυτήν την Ιδέα που ονομάζεται ΑΣΙΛ ώστε να συνεχίσει να επιβιώνει και να δυναμώνει μέσα στο χρόνο ενώ ευχαρίστησε τον Επίτιμο Γενικό Γραμματέα, κ. Κυριάκο Κουή, το μέλος του Δ.Σ, κ. Λούκα Γρηγορά και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Μάμα, οι οποίοι, το 2012, υπό δύσκολες συνθήκες, τον προσέλαβαν ως διευθυντή του Σωματείου και του έδωσαν την ευχέρεια αλλά και την ευκαιρία να προσφέρει και να οργανώσει το Ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 09 του Σεπτέμβρη το 1986 στην Λάρνακα. Σπούδασε στην Αγγλία διοίκηση Αθλητισμού και Μάρκετινγκ (Canterbury University) και πήρε μεταπτυχιακό (MBA) στην Λευκωσία στον τομέα της Διοίκησης και Ανάπτυξης Αθλητικών Σωματείων και Εταιρειών. Από το 2012/2013 είναι στον ΑΣΙΛ από το πόστο του Γενικού Διευθυντή και Εκπροσώπου Τύπου.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Γιώργος Χρίστου
Γεννήθηκε στις 09 του Σεπτέμβρη το 1986 στην Λάρνακα. Σπούδασε στην Αγγλία διοίκηση Αθλητισμού και Μάρκετινγκ (Canterbury University) και πήρε μεταπτυχιακό (MBA) στην Λευκωσία στον τομέα της Διοίκησης και Ανάπτυξης Αθλητικών Σωματείων και Εταιρειών. Από το 2012/2013 είναι στον ΑΣΙΛ από το πόστο του Γενικού Διευθυντή και Εκπροσώπου Τύπου. Είναι ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας PromoteWay, γνωστή στην υπηρεσία κινηματογράφισης αθλητικών αγώνων.

Γεν. Γραμματέας: Σταύρος Παπασταύρου
Γεννήθηκε στις 04 Μαρτίου το 1982 στην Λευκωσία. Η καταγωγή του είναι η Λύση. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και πλέον ασχολείται ως Head of Risk Management σε ιδιωτική εταιρεία στην Λευκωσία.

Ταμίας: Στέλια Μιχαήλ
Γεννήθηκε στην Λάρνακα τον Ιανουάριο του 1991 με καταγωγή από Λύση και Λιμνιά Αμμοχώστου. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Μετά την επιστροφή της στην Κύπρο ξεκίνησε τo μεταπτυχιακό της στο Marketing Management στο UcLan Cyprus. Εργάζεται σαν λογίστρια σε λογιστικό γραφείο στην Λάρνακα.

Το Δ.Σ είναι 15μελές βάση και του Καταστατικού.

Σχετικά νέα

X
Translate »