Αθλητικά Νέα

Άσχημα μαντάτα στην Ανόρθωση, υπέστη ρήξη χιαστών ο Γκαρσία

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα της Ανόρθωσης, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Τραυματισμός ο οποίος τον θέτει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν!

Αναλυτικά: «Ενημερώνουμε πως ο ποδοσφαιριστής μας Fran Garcia έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου που θα τον κρατήσει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το επόμενο διάστημα. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στα γήπεδα».

Ο Γκαρσία αποχώρησε με φορείο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και αμέσως σήμανε συναγερμός. Το πρωί της Δευτέρας (27/11), πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις. 

Φαίνεται πως το «Άλφαμεγα Stadium», αποτελεί τον… κακό δαίμονα της Ανόρθωσης, αφού και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ (1/10) αποχώρησε με φορείο ο Γκερέρο, λόγω προβλήματος που αποκόμισε στον ώμο. Αποτέλεσμα, η απουσία του Ισπανού για αρκετές εβδομάδες, με την επιστροφή του να αναμένεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός επιλογών είναι και ο Φερέρ λόγω της σοβαρής ασθένειας που τον ταλαιπωρεί, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Σχετικά νέα

X
Translate »