Αθλητικά Νέα

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες του 2019 CEV Continental Cup

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες του 2019 CEV Continental Cup με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετοσφαίρισης να έχει αναθέσει στην Κύπρο τη διοργάνωση δυο ομίλων της πρώτης φάσης σε Άνδρες και Γυναίκες.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αναφέρει ότι την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι τέσσερις κυπριακές ομάδες κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Πρόκειται για τις «χρυσές» στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ) Μαριότα Αγγελοπούλου και Ζώγια Κωνσταντοπούλου, τους «αργυρούς» στο Μαυροβούνιο Τόνι Λιοτατής και Γεώργιο Χρυσοστόμου, το ισχυρό δίδυμο Ντάρια Γκουσάρεβα και Έρικα Ζεμπύλα, αλλά και τους Δημήτρη Αποστόλου και Σωτήρης Σιαπάνη που έκαναν «θαύματα» στη σάλα στο Μαυροβούνιο και επιστρέφουν στην αγαπημένη τους άμμο.

Μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές, Βαγγέλη Κουτουλέα και Ανδρέα Σαββίδη, οι τέσσερις ομάδες καταστρώνουν τα τελικά τους πλάνα για τους αγώνες.

Στον όγδοο όμιλο οι ‘Άντρες αντιμετωπίζουν ομάδες από τη Γαλλία, Φινλανδία και Μολδαβία εnώ στον ίδιο όμιλο οι Γυναίκες θα αντιμετωπίσουν Ουκρανία, Σκωτία και Μολδαβία.

Την Παρασκευή στις 20:00 θα διεξαχθεί στη Λάρνακα η τεχνική σύσκεψη των αγώνων και θα καθοριστεί το πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »