Εκπαίδευση

Άρχισαν οι εγγραφές στα Φροντιστήρια “PAVLAS”

Sponsored Article

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Υπηρετούμε την παιδεία 35 χρόνια με επιμέλεια, γνώσεις και άριστα αποτελέσματα. Οι πρώτοι μας μαθητές έγιναν γονείς και μας εμπιστεύονται πια τα παιδιά τους. Αυτό για μας είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση.

Το Φροντιστήριο λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο κτήριο στη Λάρνακα, 1ης Απριλίου 52, στην περιοχή Δροσιάς. Οι άψογα καταρτισμένοι καθηγητές μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας και τις νέες παιδαγωγικές μεθόδους, προσφέρουν στους μαθητές μας ποιότητα μαθημάτων εναρμονισμένη με τη ψυχοσύνθεση τους.

Παρέχουμε τη δυνατότητα στους γονείς για απογευματινή μελέτη των παιδιών τους. Το Φροντιστήριο αναλαμβάνει την παραλαβή και μεταφορά των μαθητών από και προς το Φροντιστήριο από τις έμπειρες οδηγούς μας. Προσφέρουμε στα παιδιά υγιεινό γεύμα και στη συνέχεια γίνεται η απογευματινή μελέτη και προετοιμασία των μαθητών για την επόμενη μέρα στο σχολείο, σε αυστηρώς ολιγομελή τμήματα.

Οι πρώτοι 50 νέοι μαθητές που θα εγγραφούν στο μάθημα των ΑΓΓΛΙΚΩΝ θα επωφεληθούν με 5 μήνες δωρεάν δίδακτρα.

Επιπρόσθετα για τη σχολική χρονιά 2021-2022 τα μαθήματα Αγγλικών για τα παιδιά Α’ δημοτικού προσφέρονται δωρεάν για ένα χρόνο.

Στο Φροντιστήριο μας διδάσκονται τα πιο κάτω μαθήματα:

Αγγλικά: από Α’ δημοτικού μέχρι IGCSE και IELTS

Φιλολογικά μαθήματα: Νέα Ελληνικά,Αρχαία Ελληνικά,Ιστορία,Λατινικά

Μαθηματικά: Δημοτικού, Γυμνασίου,Λυκείου

Φυσική: Γυμνασίου, Λυκείου

Καθημερινή Μελέτη και προετοιμασία σε μαθητές δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Pavlas Tutorial Institute στο facebook ή τηλεφωνήστε: 24-828582, 99-665416

 

May be an image of 14 people, people standing and text that says "ልትል TUTORIAL INS LI SAS 1985 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ"

Σχετικά νέα

X
Translate »