Αθλητικά Νέα

Αντρέας Μιχαηλίδης: Τριτοκοσμικές οι εγκαταστάσεις της ενόργανης στο Κίτιον(pics-vid)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/06 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Κίτιον η προγραμματισμένη επίσκεψη του κλιμακίου του ΚΟΑ με επικεφαλή τον πρόεδρο κ.Αντρέα Μιχαηλίδη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Κατά την επίσκεψη τόσο ο πρόεδρος όσο και το κλιμάκιο του ΚΟΑ είδαν από κοντά την άθλια κατάσταση των εγκαταστάσεων και ενημερώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Βύρων για τις συνθήκες τις οποίες αθλούνται καθημερινά δεκάδες παιδιά.

Παρόν στην επίσκεψη ήταν και η βουλευτής Λάρνακας Αννίτα Δημητρίου η οποία εδώ και πολύ καιρό με γραπτές επιστολές καλούσε τον ΚΟΑ να επισκεφθεί την Λάρνακα και να δούν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί.

Ο κ.Μιχαηλίδης είχε την ευκαιρία να δεί από κοντά τον πρωταθλητή ενόργανης Ηλία Γεωργίου ( ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση) και να συνομιλήσει μαζί του αλλά και με τον προπονήτη του Παναγιώτη Σιήππη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωταθλήτης μας στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο και να διακρίνεται παγκοσμίως.

Ο Παναγιώτης Σιήππης ανέφερε στον κ.Μιχαηλίδη ότι ο Ηλίας Γεωργίου προπονείται με παλαιωμένα όργανα ηλικίας 30 χρονών τα οποία προκαλούν συχνούς τραυματισμούς στον πρωταθλητή, λόγω του ότι δεν απορροφούν κραδασμούς και δεν είναι σχεδιασμένα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες ενός πρωταθλητή της ενόργανης.

Επίσης ο κ. Σιήππης συμπλήρωσε ότι δύο από τα έξι όργανα στα οποία αγωνίζεται ο Ηλίας Γεωργίου σε αγώνες στο εξωτερικό δεν υπάρχουν στην Λάρνακα, με αποτελέσμα ο αθλητής να μεταβαίνει σε Λεμεσό και Λευκωσία για να προπονείται με προσωπικά έξοδα.

 

 

Τριτοκοσμικές Συνθήκες  

Στην τοποθέτηση του ο κ. Μιχαηλίδης μέσα από τα πολλά που ανέφερε υποσχέθηκε ότι θα πράξει ότι ειναι δυνατό και κατορθωτό από το χέρι του για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τριτοκοσμικές και άθλιες τις συνθήκες του γυμναστηρίου της ενόργανης, άποψη με την οποία συμφώνησαν και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας.

 

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑστους αθλητικούς χώρουςστη Λάρνακα

Gepostet von Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA am Montag, 17. Juni 2019

 

Παραδόθηκε υπόμνημα από τον πρόεδρο του σωματείου Βύρων

Ο πρόεδρος του σωματείου Βύρων κ.Άντης Καλλής παρέδωσε υπόπνημα στον κ.Μιχαηλίδη στο οποίο το σωματείο ζητά για ακόμη μια φορά την παραχώρηση αποθήκης από το συμβούλιο πατατοπαραγωγών, στην περιοχή πίσω από το ξενοδοχείο Radisson Blu (πρώην συσκευαστήριο πατατών) για τη δημιουργία νέου σύγχρονου γυμναστηρίου, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες του σωματείου αλλά και του πρωταθλητή μας Ηλία Γεωργίου.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό αίτημα του σωματείου για το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από καμία αρμόδια υπηρεσία και είναι καιρός η πολιτεία να δει με σοβαρότητα το θέμα αυτό.

 

Αννίτα Δημητρίου

Η κ. Αννίτα Δημητρίου ανέφερε στον κ. Μιχαηλίδη ότι ως Λάρνακα αναμένουμε από τον ΚΟΑ και το κράτος να πράξουν τα δέοντα και η Λάρνακα να αποκτήσει σύντομα το δικό της σύγχρονο γυμναστήριο και να δωθεί η ευκαιρία σε πολύ περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Πρόσθεσε ότι οι επιτυχίες του Ηλία Γεωργίου κάνουν αυτή την ανάγκη ακόμη πιο επιτακτική.

Καταληκτικά μέσα από την επίσκεψη του ο κ.Μιχαηλίδη φάνηκε ξεκάθαρα η άσχημη κατάσταση του γυμναστηρίου στο οποίο καλούνται καθημερινά μικρά παιδιά να αθληθούν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η επίσκεψη έγινε πρωί με τη ζέστη να είναι αφόρητη, αντιλαμβάνεται έυκολα κανείς τι γίνεται το απόγευμα, στην τρύπα που κατα τ’ άλλα θέλουμε να ονομάζουμε γυμναστήριο.

Υπόσχεση όλων είναι όπως βρεθεί η λύση και η Λάρνακα σύντομα να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές και σύγχρονο γυμναστήριο και καλούμαστε όλοι να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Λάρνακας δεν παρέστει στην επίσκεψη λόγω άλλης σοβαρής υποχρέωσης όμως έχει ενημερωθεί πλήρως για το αποτέλεσμα της.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »