ΠΡΟΣΩΠΑ

Αντώνης Δημητριάδης: Ένας αυθεντικός Σκαλιώτης ετών 84 που μας κάνει υπερήφανους (vid)

Ένας αυθεντικός Σκαλιώτης που με τη δράση του, την αγάπη του και την τεράστια προσφορά του στα κοινά, τη γνώση και τις τόσες πολλές εμπειρίες του, μας κάνει υπερήφανους.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ενας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και παππούς, παράδειγμα προς μίμηση. Στα 80 τόσα του χρόνια δεν σταματά να δραστηριοποιείται και να προσφέρει δίνοντας σε όλους μας το μήνυμα ότι ” η ηλικία ειναι αυτό που αισθάνεται ο καθένας”.

Το μήνυμα ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία ανεξαρτήτως ηλικίας, τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ παλιάς και νέας γενιάς με την παράκληση για περισσότερο σεβασμό από τη νέα γενιά στην παλιά γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει…..”εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ‘ρθεις”.

Αντώνης Δημητριάδης! Ένας αυθεντικός Σκαλιώτης που με τη δράση του, την αγάπη του και την τεράστια προσφορά του στα κοινά, τη γνώση και τις τόσες πολλές εμπειρίες του, μας κάνει υπερήφανους! Ενας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και παππούς, παράδειγμα προς μίμηση! Στα 80 τόσα του χρόνια δεν σταματά να δραστηριοποιείται και να προσφέρει δίνοντας σε όλους μας το μήνυμα ότι " η ηλικία ειναι αυτό που αισθάνεται ο καθένας"! Το μήνυμα ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία ανεξαρτήτως ηλικίας, τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ παλιάς και νέας γενιάς με την παράκληση για περισσότερο σεβασμό από τη νέα γενιά στην παλιά. ! Γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει….."εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις"!! Συγχαρητήρια παπά και παππού μας, είμαστε υπερήφανοι για εσένα και σ' αγαπάμε!

Gepostet von Irene Hadjikyriacou am Samstag, 12. Oktober 2019

Σχετικά νέα

X
Translate »