ΑΕΚ

Αντώνης Αντωνίου: Αναλάβαμε την ακαδημία με 70 παιδιά από τις ηλικίες Κ12 -Κ18 και αυτή την ώρα τα παιδιά της Ακαδημίας μας είναι στα 280 από ηλικίες κ8 μέχρι Κ18

Ο Αντώνης Αντωνίου, υπεύθυνος των ακαδημιών του μπάσκετ της ΑΕΚ, κάνει τον δικό του απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία των ακαδημιών ο οποίος πέρνει πέρα για πέρα θετικό το πρόσημο.

Αναλυτικά:

«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες για την ακαδημία μας αφού τα αγωνιστικά μας τμήματα δεν είχαν γήπεδο να προπονηθούν λόγω της καθυστέρησης που είχαμε στην παράδοση του Ευρυβιαδειου γυμνασίου.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να ψάχνουμε γήπεδα,να αλλάζουμε προγράμματα ,τα παιδιά να αλλάζουν τα απογευματινά τους μαθήματα και οι γονείς να ζουν με την έγνοια του κινητού τους για τις καθημερινές αλλαγές σε προγράμματα και γήπεδα. Προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα να προγραμματιστούμε σωστά και όλα τα τμήματα μας να προπονούνται κανονικά. Με πολλές θυσίες και κόπο από όλους και με την στήριξη όλων των γονιών είμαστε ευτυχείς γιατί όλες οι προσπάθειες των παιδιών και των προπονητών μας απέδωσαν καρπούς αφού και επίσημα πλέον όλα μας τα τμήματα έχουν περάσει στις επίλεκτες κατηγορίες της ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας.

Σαν υπεύθυνος της Ακαδημίας της μεγαλύτερης μπασκετικής ομάδας στη Κύπρο νιώθω ιδιαίτερα περήφανος γιατί με τους συνεργάτες μου μάθαμε να λειτουργούμε σαν ομάδα .Έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας και προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι!Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον στενό μου συνεργάτη και φίλο κ Χάρη Φαντουση που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα αυτού του εγχείρηματος και είναι ο άνθρωπος που θα μοιραστώ όλους τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου.Την κ Χριστινα Θεοδώρου που είναι το δεξί μου χέρι ,την κ Φλώρα Κουκουρη ,τον κ Άρη Κορωνιδη ,και τον κ Σωτήρη Παπαγιαννη .

Αναλάβαμε την ακαδημία με 70 παιδιά από τις ηλικίες Κ12 -Κ18 και αυτή την ώρα τα παιδιά της Ακαδημίας μας είναι στα 280 από ηλικίες κ8 μέχρι Κ18.

Οι ευθύνες κάθε χρόνο μεγαλώνουν και εμείς υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για τα παιδιά σας που τα νιώθουμε πλέον και δικά μας παιδιά.

Καλή συνέχεια σε όλους!».

Σχετικά νέα

X
Translate »