Αθλητικά Νέα

Aνόρθωση: Δεξιώθηκε τους χορηγούς της, μήνυμα Πουλλαΐδη για διαιτησία και όχι μόνο (photos)

Σε μία όμορφη εκδήλωση η Ανόρθωση δεξιώθηκε τους χορηγούς της και τους ευχαρίστησε για τη διαχρονική τους στήριξη.

Ένα σημαντικό κομμάτι για την «Κυρία» μιας και η δική τους στήριξη είναι κάτι περισσότερο από σημαντική στην προσπάθεια της ομάδας.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της εταιρείας Χρίστος Πουλλαΐδης, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του:

«Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα στην Ανόρθωση. Βλέπω στην αίθουσα συνεργάτες που κατέστησαν την σχέση μας φιλική και επαγγελματική, ανθρώποι που μας ενώνει η ιδέα της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου. Είναι στρατηγική μας συνεργασία να μεγαλώνουμε.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη, να θεωρείται δεδομένο πως όποιος επέλεξε να συνδέσει το όνομα του με την Ανόρθωση μόνο κερδισμένος θα βγει. Χαιρετώ τους δημοσιογράφους. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλα τα εφόδια στο μέτρο του δυνατού. Η σχέση μας είναι σχέση συνεργασίας. Ως μεγάλη ομάδα είναι απόλυτο λογικό όσα μας αφορούν να έχουν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Το Γραφείο Τύπου είναι πάντα στη διάθεση σας. Σας καλώ να αναδεικνύεται στο βαθμό που πρέπει τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο στον τομέα της διαιτησίας».

Στην ομιλία του ο Ανδρέας Ανδρέου, υπεύθυνος σχετικά με τους χορηγούς της ομάδας, σχολίασε: «Είναι διαχρονικά δίπλα μας, έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ομάδα μας. Κάτι περισσότερο από συνεργάτες. Αναγνωρίζομαι την συμβολή των συνεργατών μας. Το τμήμα Μάρκετινγκ της ομάδας έχει καταφέρει πολλά. Έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του. Σας ευχαριστώ όλους».

Σχετικά νέα

X
Translate »