Επιχειρήσεις

Ανοίγει αρχές Οκτωβρίου το Radisson Beach Resort

Πηγή: stockwatch.com.cy

Αρχές Οκτωβρίου, ανοίγει τις πύλες του για τους επισκέπτες το πεντάστερο Radisson Beach Resort του Ομίλου Radisson Hotel, δήλωσε ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Sunny Seeker, Μάριος Πολυβίου.

Σε δηλώσεις στη StockWatch, είπε ότι «υπάρχουν αρκετές κρατήσεις, και όλα είναι έτοιμα να δεχθεί  το ξενοδοχείο τους πρώτους τουρίστες από Βρετανία, Ισραήλ, Κεντρική Ευρώπη και Μέση Ανατολή».

Πρόσθεσε ότι «η προοπτική είναι το ξενοδοχείο να λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο» και σημείωσε ότι «υπάρχουν αρκετές κρατήσεις και για τους επόμενους μήνες αλλά και για εκδηλώσεις όπως γάμοι και συνέδρια παρότι μέχρι πρότινος δεν είχε ανοίξει η διαδικασία των κρατήσεων»…

Όσον αφορά τα εγκαίνια του ξενοδοχείου είπε ότι προγραμματίζονται για αρχές Νοεμβρίου.

Το Radisson Beach Resort αναμένεται να εργοδοτήσει με τη λειτουργία του 120 άτομα.

Το πεντάστερο Radisson Beach Resort, είναι ιδιοκτησία της Quality Group και θα λειτουργεί υπό την εταιρεία Sunnyseeker Hotels, η οποία ήδη διαχειρίζεται το Radisson Blu και το Indigo Hotel τα οποία επίσης θα παραμείνουν ανοικτά και τους χειμερινούς μήνες.

Το Radisson Beach Resort, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή ακτή της Ορόκλινης, είναι δυναμικότητας 202 πολυτελών δωματίων, ανάμεσα στα οποία και 12 σουίτες. Διαθέτει επίσης εστιατόρια, μπαρ και χώρους για την πραγματοποίηση συνεδρίων και γάμων.

Περιλαμβάνει ακόμη εξωτερική πισίνα για μεγάλους και για μικρούς, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, σάουνα, τζακούζι και αίθουσα spa.

Σχετικά νέα

X
Translate »