Αναπτυξιακά Έργα

Ανησυχία για την αλλαγή διαδικασίας ανάθεσης του έργου για λιμάνι – μαρίνα Λάρνακας εκφράζουν οι Συντεχνίες

Ανησυχία για την αλλαγή διαδικασίας στην ανάθεση της ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, εκφράζουν οι Συντεχνίες ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ και ΟΜΕΠΕΓΕ – ΣΕΚ.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Σε επιστολή τους προς την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, αναφορικά με τη σύμβαση για την ανάπτυξη του λιμανιού της Λάρνακας, οι δύο συντεχνίες υπενθυμίζουν πως «στους όρους των συμβάσεων / συμφωνιών για την ανάπτυξη του Λιμανιού Λάρνακας θα περιλαμβάνονταν και ζητήματα που αφορούσαν τη διασφάλιση των εργασιών των υφιστάμενων εργαζόμενων στο λιμάνι, καθώς και των Συλλογικών Συμβάσεων τους».

Οι ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ και ΟΜΕΠΕΓΕ – ΣΕΚ σημειώνουν στην επιστολή ότι «παρακολουθούμε με ανησυχία τις εξελίξεις που αφορούν την αλλαγή της διαδικασίας ανάθεσης της ενοποιημένης ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας και απαιτούμε όπως το Υπουργείο παραμείνει στις πιο πάνω διασφαλίσεις».

Ταυτόχρονα εκφράζουν ετοιμότητα για «απευθείας συνάντηση» με την Υπουργό «το συντομότερο για συζήτηση αυτών των θεμάτων για αμοιβαίο όφελος».

ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »